Imagini inscriere

Intrebare pt VIVI:

Vivi, ai pus restrictie la formularul de inscriere sa nu mai uploadeze astia bmp-uri si alte fisiere de dimensiuni tipografice ?!Sugestie pentru cei care se inscriu cu lucrari pe site:

FRATILOR, uploadati JPEG-uri de dimensiuni medii (1024x768) ca nu avem conexiune prin satelit.

Deci io tampesc … VIVI fa te rog ceva si pune filtre ca iara baga astia bmp-uri la inscriere, da-mi ca-ti fac io scriptu’ daca esti ocupat !

Deocamdata, din 7 inscrieri, 5 proiecte sunt cu jpg, un proiect cu bmp si un priect cu .exe :fearful:Nota: in majoritatea cazurilor, compresia png este mai buna decat jpg (avand in vedere faptul ca compresia png nu aduce pierderi de calitate, fata de compresia default jpg)Asa ca unii puteti sa incercati si cu png, nu numa cu jpg :wink:

Sa fim seriosi…sa incercam cu totii ca ne folosim de imagini nu de executabile. Dupa aceea trecem si la lectia cu “calitatea”.

macar tipu care a pus exe e inventiv…

Daca pui un .exe, se strica toata surpriza. O sa vezi tot ce poate face programu cu mult inainte de concurs. Un screenshot in schimb mai baga acolo un pic o nota de mister :smiling_imp::

parerea mea e ca tipu e revolutionarIa exemplul celuia care a avut ideea geniala de a se spala cu apa calda si nu rece.Mare om.Asa si el a incercat sa puna o poza exe.E un inceput.

Chiar nu-mi dau seama cum functioneaza comparatia… Nu trebuie sa ai 2 idei, obiecte, fenomene cu ceva in comun ca sa le poti compara?Si nu exista ‘un tip’ care o hotarat sa se spele cu apa calda :stuck_out_tongue:.

ideea e ca o schimbare mica a revolutionat spalarea.asa si pozele de inscriere.esti pus in fata unei mici schimbari.cum crezi ca s-a inventat spalatu cu apa calda? :question:

Da…misto discutie…

Ma intreb de ce exista termenul de screenshot

:fearful: Nu pot raspunde la o astfel de intrebare existentiala!

TheAndy


cum crezi ca s-a inventat spalatu cu apa calda? :question:


Nu a mai curs apa rece :imp: !