IMMAIL - Soft - Bucuresti - 2006 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Homepage:
  • Judetul: Bucuresti

Descriere

IMMAIL este un software utilitar realizat in Borland Delphi, ce are ca principal scop inglobarea mai multor facilitati de browser.

Programul poate fi folosit atat de utilizatori experimentati, cat si de utilizatori mai putin obisnuiti cu utilitarele ce servesc la navigarea pe Internet, avand o interfata simplu de utilizat si un meniu prietenos. Fiecare buton are desene auxiliare ce sugereaza utilizatorului functionalitatea respectivei comenzi.

In plus, prima pagina a programului permite nu numai rularea browserului propriu-zis, ci si a unor programe auxiliare, de instant messaging, daca acestea au fost instalate anterior in calculator.

In afara facilitatilor de browser, IMMAIL mai contine si optiuni de schimb valutar, fiind foarte util in special in cazul tranzactiilor ce se fac online.

Ideile ce au stat la baza realizarii acestui software au fost, in principal, simplitatea utilizarii si necesitatea realizarii unui program “multi-tasking”, care sa evite aglomerarea de alte programe auxiliare in timpul navigarii pe Internet. Proiectul urmeaza a fi dezvoltat, pentru ca in versiunea urmatoare sa contina programe de e-mail si de instant messaging proprii.

Tehnologii

Delphi

Cerinte sistem

Microsoft Windows XP
128 Mb RAM

Realizatori

Calciu Irina

  • Scoala: CNITV
  • Clasa: 12
  • Judet: Bucuresti

Screenshots

fa si animatii la butoane :smile:

Sunt curios daca engine-ul browserului a fost facut de tine sau folosesti componente din delphi (fereastra si controale IE) sau vreun engine open source (ex: Gecko).

Pai daca ii ceva open source … tot respectu dar daca ii IE :neutral_face:

butoanele sunt enervant de mari… si aproape pot sa jur ca browseru efectiv e componenta…

De ce as folosi eu softul asta si n-as folosi Mozilla sau FireFox sau Opera sau altceva (nu IE!)?

Altfel spus… softul tau ce mai stie sa faca? :laughing:A da… si oameni buni… salvati si voi screenshoturile alea ca JPEG-uri… va rog… se poate? :sunglasses:

… ma indoiesc ca a reusit sa implementeze Gecko sau alt engine … e componenta de IE :stuck_out_tongue:/later:

daca le avea cu browserele pun pariu ca salva in format JPEG sau GIF :wink:

Uai ce proiect , are browser !!!

In rest no comment , ce sa mai !