Inca o zi... - Multimedia - București - Lucrari 2015 Nationala

Informatii generale

Descriere

În lumea în care trăim, timpul a devenit extrem de prețios, orele trec cu o viteză uimitoare și tot mai des și mai mulți dintre noi constatăm că ziua s-a terminat și nu am reușit să facem tot ce ne-am propus.
Trăim intens fiecare moment, ne înconjurăm de cuvintele ”trebuie” sau „nu am timp ” și uităm să ne alocăm câteva clipe pentru activități care sunt cu adevărat cele mai importante și ne ajută să ne dezvoltam corect, frumos, ne definesc ca persoane, ne relaxează și ne motivează pentru toate celelalte : sportul și hobby-ul.
Am realizat acest proiect cu SCOPUL de a atrage atenția asupra faptului că putem combate sau atenua, cu puțină voință și organizare - presiunea timpului. Trebuie doar să ținem seama că un hobby oferă inimii și minții acele momente de bucurie necesare fiecăruia dintre noi in fiecare zi, iar agitația și stresul se pot combate sau atenua cu momentele de sport. Doresc să trag un semnal de alarmă în mod special copiilor, dar nu numai lor, că un mod de viață echilibrat și organizat este benefic și necesar.

Tehnologii

Pentru filmare am folosit un aparat Nikon D5200 cu un obiectiv 18-105.
Inregistrarea sunetului de chitara a fost realizata cu ajutorul programului Adobe Audition CS5.
Pentru realizarea intregului proiect am folosit Adobe After Effects CS4.

Cerinte sistem

2 GB RAM, 160 GB HDD, VLC Media Player

Realizatori

Mihaela Zisu

  • Scoala: Liceul Teoretic “Dante Alighieri”
  • Clasa: 9
  • Judet: București
  • Oras: Bucuresti

Screenshots