InfoEdu - Soft Educational - Prahova - 2012 Nationala

Informatii generale

Descriere

InfoEdu este un mediu educational complet: evalueaza-ti mai bine cunostintele si ia atitudine. Afla care iti sunt punctele tari si unde mai ai de lucrat. Si concentreaza-te numai pe ce ai de facut. Uita de functiile pompoase cu nume grele si de butoanele in care “iti prinzi urechile”. Bucura-te de un nou stil de invatare… conceput special pentru dvs.

,Vrei sa iti evaluezi cunostintele mai bine? Vrei sa stii mai usor unde excelezi si unde mai ai de lucrat? Vrei sa inveti mai usor, folosind lectiile pe computer? Daca raspunsul la aceste intrebari este ,Da!”, atunci InfoEdu este pentru tine. Rezolva teste din diferite categorii, cu diferite subiecte si punctaje diferentiate, evalueaza-ti cunostintele si ia atitudine: citeste mai multe despre domeniul in care nu te descurci. Invata mai usor folosind aplicatia InfoEdu! Invata sa inveti!" (Descrierea InfoEdu pe pagina oficiala, www.valinet.ro).

Cu InfoEdu, poti rezolva teste din diferite domenii cu intrebari variate: de la “clasicele” intrebari grila, pana la cele cu completare si asociere.* Te conectezi la Internet, descarci testul si il rezolvi. Si apoi, il poti impartasi cu prietenii tai online, pe Dropbox sau poti citi numai tu rezultatele. Sau poti cauta pe Internet o lectie: folosesti tehnologia NewtonSim ce permite utilizarea resurselor Web mult mai eficient! De ce sa cauti haotic prin Web cand ti se poate oferi raspunsul direct, punctual, la intrebarea ta? De asemenea, functia inclusa Anna (Beta) de la ValiNet va permite sa dictati aplicatiei fraze pe care le va folosi ca interogari in cadrul algoritmului NewtonSim (numai in limba engleza). De asemenea, optiunile de accesibilitate nu se opresc aici, intrebarile testelor putand fi citite in cadrul aplicatiei prin intermediul functiei Synthia! Si dupa ce te-ai lamurit, salveaza lectia pe computer pentru revizuire ulterioara. Sau adauga chiar tu propriile tale lectii de pe computer.

Teste grozave si variate si lectii provenite din cele mai bune surse de continut din Internet. Cu InfoEdu e-learningul nu va mai reprezenta viitorul. E prezentul! E acum! E gratuit!**

Descarca astazi ultima versiune a InfoEdu de la www.valinet.ro.

  • Intrebarile testelor sunt stabilite de autorii testelor. Nu putem garanta disponibilitatea tuturor tipurilor de intrebari mentionate in fiecare test.
    ** InfoEdu este gratuit pentru uzul personal. Contactati ValiNet pentru optiunile de licentiere pentru institutii.

Tehnologii

Microsoft .NET Framework 4, Microsoft Visual C# 2010, Microsoft Visual Basic 6, Microsoft FrontPage 2003, Microsoft Office Access 2010

Cerinte sistem

Sistem de operare: Windows XP cu Service Pack 3, Windows Vista cu Service Pack 2, Windows 7, Windows 8 Release Preview.
Necesar: Microsoft .NET Framework 4 Extended disponibil la http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17851Å£
Procesor: 1.6 Ghz (recomandat: Intel Pentium IV sau mai nou)
Spaţiu disc: 50 MO
Memorie RAM: 512 MO (recomandat: 1024 MO)
Conexiune la Internet recomandată, dar nu obligatorie, pentru a utiliza caracteristicile bazate pe servicii Internet ale aplicaţiei.

Realizatori

Radu Valentin

  • Scoala: Colegiul NaÅ£ional ,Mihai Viteazul" PloieÅŸti
  • Clasa: a IX-a
  • Judet: Prahova

Screenshots