Infoeducatie.ro sucks

Am aflat recent ca CD-ul care ajunge in fiecare judet contine site-ul efectiv (fisierele php) cu toate ca eu am lasat un demo la care am stat vreo 4 ore sa-l fac. Mi se pare josnic acest fapt si odata ce am lasat un demo este clar ca nu vroiam ca intregul site sa ajunga la toti si in viitor pe huburile de file sharing. Unele site-uri care au lasat demo au avut motive, faptul ca site-ul aduce profit sau alte chestii de genul asta si pana la urma se poate ajunge la violarea drepturilor de autor, nu am fost de acord cu distribuirea site-ului pe net si in retele si pe cd-uri.Infoeducatie sucks. la anul poate nici nu mai particip.

  1. Lucrarile de la web le-a adus Liviu dupa ce le-a selectat pe cele care merg. Nu stiu unde ai lasat demo-ul, Liviu sa ne spuna daca si de ce nu l-a gasit.    2. Imi aduc aminte site-ul tau… in principal pentru ca nu am gasit index.html sau php catre care sa fac link din pagina de rezultate.

    Este un director plin numai de alte directoare, dintre care nici unul nu se numeste _demo. Daca gaseam un director demo l-as fi pus doar pe acela… mai ales ca mi-a fost greu sa gasesc un punct de start al site-ului tau.    3. Iar despre ce spuneai intr-un alt post, ca sursele tale sunt comentate si ca oricine le poate intelege usor si le poate folosi… trebuie sa iti spun ca nu ai dreptate. Ai o structura foarte mare de directoare, am incercat sa ma uit pe niste surse si sunt comentate foarte succint, mai e mult pana a spune ca sunt documentate corect sau macar complet… in nici un caz inteligibil pentru a le putea folosi cineva.

Demoul l-am lasat pe un CD pe care l-am predat comisiei, pe langa faptul ca inainte de concurs cu cateva minute mi-am facut configurarile la site pe motiv ca am stat mult la inceput cand altii au stat ore … n-are rost sa comentez … cand vroiai sa mai copiez demoul, asa ca am predat comisiei inainte sa prezint cand am dat si prezentarea pe hartie un CD pe care scria foarte mare si citet BestGames DEMO sau cam asa ceva. Nu mi-a zis nimeni ca trebuie sa pun demo-ul pe computer deci nu este vina mea. Este de vina proasta organizare.Da am o structura foarte mare de directoare, si unele surse au comentarii, pentru ca sa inteleg si eu ce am scris dupa ce ma uit peste nu stiu cat timp.

No … vivi … Daca tu participi cu Doizece la un concurs , si dupa concurs toate sursele tale apar pe un CD care ajunge in mainile oricui ( poate chiar a concurentei ) , ai fi de acord ?Si … nu cumva trebuia sa ne dam acordul in scris pentru publicarea lucrarilor ?

dirtykid

No ... vivi ... Daca tu participi cu Doizece la un concurs , si dupa concurs toate sursele tale apar pe un CD care ajunge in mainile oricui ( poate chiar a concurentei ) , ai fi de acord ?


Daca aveam niste surse cu adevarat importante, ma asiguram ca le sterg dupa prezentare si ca las doar demo. La fel cum a facut razboi.ro, de exemplu, care a lasat doar demo si a sters sursele.

Din moment ce le-ai lasat pe calculatorul acela (care habar nu ai unde urma sa ajunga, cine avea acces la el, etc)... inseamna ca nu au contat asa mult ptr tine. Eu cel putin stiu ca sunt foarte atent cu lucrurile care conteaza.

Acum e prea tarziu pentru orice fel de comentarii. Gresala a fost si a ta si a noastra, a ta ca ai lasat sursele pe comp, a organizatorilor pentru ca nu au fost mai atenti la cei care doreau neaparat sa puna demo.
Vivi

Daca aveam niste surse cu adevarat importante, ma asiguram ca le sterg dupa prezentare si ca las doar demo. La fel cum a facut razboi.ro, de exemplu, care a lasat doar demo si a sters sursele.

Din moment ce le-ai lasat pe calculatorul acela (care habar nu ai unde urma sa ajunga, cine avea acces la el, etc)... inseamna ca nu au contat asa mult ptr tine. Eu cel putin stiu ca sunt foarte atent cu lucrurile care conteaza.

Acum e prea tarziu pentru orice fel de comentarii. Gresala a fost si a ta si a noastra, a ta ca ai lasat sursele pe comp, a organizatorilor pentru ca nu au fost mai atenti la cei care doreau neaparat sa puna demo.Deci.. eu nu am sters sursele de la razboi.ro de pe calculator ca stiam ca juriu vor avea nevoie de ele pentru a reevalua, sau sa se uite din nou peste site/joc daca este cazul. Eu am facut 2 subdirectoare in directorul Galati: "DEMO - a fi pus pe cd-ul infoeducatie" si "www".

Nu cred ca a fost greseala lui mega_bytu ca a sters sursele caci altfel cine stie, poate nu mai ajungea in open. Eu am vazut cand el a lasat un CD la comisie, acum nu stiu ce s-o fi intamplat cu acel CD, era responsabilitatea lor sa se uite pe el si nu sa-l uite.

Si cred ca este responsabilitatea comisiei sa stearga sursele apoi de pe acel calculator ca "habar nu ai unde urma sa ajunga, cine avea acces la el, etc".

sursele puteau fi sterse si dupa anuntarea “finalistilor”… eu unul asa am facut

Repet intrebarea … (chiar daca nu am sa citesc zilele astea raspunsul)Nu trebuia sa ne dam acordul in scris pentru publicarea lucrarilor ?

nu mi se pare normal ca sa alerg sa il prind pe un membru al comisiei ca sa ma lase sa sterg sursele. odata ce am lasat un CD demo era logic ca nu vreau sa imi apara sursele.
Din moment ce le-ai lasat pe calculatorul acela (care habar nu ai unde urma sa ajunga, cine avea acces la el, etc)… inseamna ca nu au contat asa mult ptr tine. Eu cel putin stiu ca sunt foarte atent cu lucrurile care conteaza.
[/quote:15y0mqaa]

adica vrei sa spui ca la calculatorul unde ne-am instalat proiectele putea avea access oricine, putea sa faca ce vrea etc. Daca ma duceam eu si stergeam toate site-urile sau faceam varza ceva, cine raspundea? Este responsabilitatea organizatoprilor sa asigure buna conditie de desfasurare, securitatea proiectelor etc. Nu cred ca tu daca te duci cu un site la Internetics si il pui pe un computer de pe care vei prezenta cei de acolo vor lasa ca pe computeru ala sa umble orcine.


Acum e prea tarziu pentru orice fel de comentarii. Gresala a fost si a ta si a noastra, a ta ca ai lasat sursele pe comp, a organizatorilor pentru ca nu au fost mai atenti la cei care doreau neaparat sa puna demo.
[/quote:15y0mqaa]

Nu este prea tarziu pt orice fel de comentarii, pentru ca daca nu se iau masuri si la anu` va fi la fel. Gresala nu a fost a mea, am lasat un demo, chiar trebuia sa fug sami sterg sursele, daca se poate sa intru noaptea in cabana aia? E bataie de joc. Gresala a fost a organizatorilor, nu neaparat ca nu au fost atenti, ci ca nu le-a pasat … stii doar discutia dinainte de concurs referitoare la surse …

[quote:15y0mqaa]
sursele puteau fi sterse si dupa anuntarea “finalistilor”… eu unul asa am facut

de ce sa le sterg? am lasat un demo trebuiau sa-l foloseasca.

[quote:15y0mqaa]
Nu trebuia sa ne dam acordul in scris pentru publicarea lucrarilor ?


era normal sa trebuiasca sa ni-l dam.

2. Imi aduc aminte site-ul tau... in principal pentru ca nu am gasit index.html sau php catre care sa fac link din pagina de rezultate.


probabil ca n-ai vazut, in directorul principal erau doua fisiere index.php si go.php.

Sti vivi…tu ca organizator ar trebui sa-ti recunosti macar o data vina…nu poti iar sa treci cu vederea un fapt care l-a costat pe unul dintre concurenti sursele.

Daca tu nu ti la proiectele tale este altceva…dar poate altii tin la munca lor…oricat de nesimnificativa ar fi aceasta (a nu se citi ca bestgames.ro este ceva nesimnificativ…din contra!)

Trebuia sa puneti demo-ul lasat de Mega_bytu si punct…ce va ascundeti atata?! Macar atat respect sa aveti pentru aceasta “victima” si sa va recunoasteti greseala…rusine!

vivi

Gresala a fost si a ta si a noastra, a ta ca ai lasat sursele pe comp, a organizatorilor pentru ca nu au fost mai atenti la cei care doreau neaparat sa puna demo.

sa inteleg ca intai gresala a fost amea si apoi a voastra? eu spun sa incheiem discutia si asa nu ma ajuta cu nimic faptul ca recunoasteti (asa cum o faceti) ca ati gresit … este clar ca a fost nepasare si asa va fi si anul urmator si eu pun sub semnul intrebarii tot acest concurs.cu asta nu mai am ce comenta, concluzia a fost trasa deja, a fost fain la concurs dar in mare din partea comisiei s-a manifestat o nepasare fata de proiecte … dupa cum ai spus si tu:
Din moment ce le-ai lasat pe calculatorul acela (care habar nu ai unde urma sa ajunga, cine avea acces la el, etc)… inseamna ca nu au contat asa mult ptr tine.
din moment ce am participat la concurs inseamna ca site-ul a contat pt mine si am considerat ca valoarea acestui concurs este mult mai mare decat s-a dovedit.