InfoLearn - Educational - Vrancea - Lucrari 2018 Nationala

Informatii generale

Descriere

O data cu introducerea informaticii la clasele a V-a m-am gandit sa fac o platforma care sa ajute elevii in procesul de invatare. Platforma a fost gândită în forma unui site pentru a fi oricând la îndemâna oricărui utilizator, accesul făcându-se rapid, nefiind nevoie de instalarea unor programe adiționale. Ea cuprinde lectii care pot fi folosite pentru insusirea de noi cunostinte sau de fixare a acestora.
Am creat o interfață prietenoasă, accesibilă și intuitivă, care sa atraga elevii. Ea este foarte ușor de folosit, toate aplicațiile fiind la îndemâna oricărui utilizator.
Aplicatiile sunt diverse si unice pentru fiecare utilizator. Ele ofera o perspectiva interesanta asupra materiei, dar si modalitati de verificare a insusirii cunostintelor. La finalul fiecarei aplicatii primeste un calificativ care ii va arata nivelul la care a ajuns in insusirea cunostintelor. Utilizatorul poate să-și verifice cunoștințele oricând deoarece platforma oferă un sistem de evaluare care conține itemi diferiți, iar fiecare test va fi unic.
Aceasta platforma ofera profesorului posibilitatea sa creeze conturi elevilor si sa urmeasca activitatea acestora. Profesorul are statistici la nivelul fiecarei clase, pentru fiecare aplicatie in parte, dar si la nivel global.
Prezentarea multora dintre facilitățile pe care le pune platforma la dispoziție se află pe pagina de început.

Tehnologii

In realizarea site-ului am folosit:
-Html && Css
-Bootstrap
-JavaScript
-jQuery
-Angular-js (angular-animate, ng-fi-text)
-Chart.js
-SweetAlerts
-php
-o baza de date mySql

Cerinte sistem

Conexiune la internet si o versiune de chrome cat mai noua.
Rezolutie intre 1366x768 si 1920x1080

Realizatori

Lucian-Gabriel Busuioc

  • Scoala: Liceul Teoretic ,Ioan Slavici"
  • Clasa: 11
  • Judet: Vrancea
  • Oras: Panciu

Screenshots

Cand am inscris proiectul, am uitat sa pun linkul catre platforma. Acesta este: https://infolearn.ml/index.php .

Am inscris proiectul, dar nu este forma finala deoarece vreau sa mai adaug ceva/sa remediez probleme pana ajung in tabara. Toate schimbarile se pot vedea pe github. Versiunea finala se va numi ,Versiune 3.0".