Informatii

Eu sunt oarecum derutat o chestie ( chiar doua ) :

- in regulament zice ca trebuie sa am installer … bun … mi se pare corect … mai zice ca nu trebuie sa folosesc programe auiliare sau preinstalate … bun … dar sa zicem urmatoarea chestie : sa presupunem ca calculatorul pe care prezint eu nu are configuratia dorita de mine ( flash player 5-7 , media player 9 … eu cum rezolva aceasta problema … daca am un meniu de autorun de unde sa pot selecta instalerul dorit ma incadrez in regulament… ?

- de ce se inscriu cei care :question: nu au participat (macar) la faaza judeteana … de unde pot sa aflu cine concureaza si cine nu … ?

e o parte din pagina asta in care is participantzii … cred k butonul ala mare si galben pe care scrie participantzi :stuck_out_tongue:

infinit

sa presupunem ca calculatorul pe care prezint eu nu are configuratia dorita de mine ( flash player 5-7 , media player 9 ... eu cum rezolva aceasta problema ... daca am un meniu de autorun de unde sa pot selecta instalerul dorit ma incadrez in regulament... ?


Da, e ok.

- de ce se inscriu cei care :question: nu au participat (macar) la faaza judeteana ... de unde pot sa aflu cine concureaza si cine nu ... ?

In curand vom afisa care lucrari participa la galaciuc sau nu (pe masura ce sosesc confirmarile oficiale de la inspectorate).

Nu toate lucrarile de la participanti vor veni la Galaciuc.

Mersi vivi … mi-ai luat un bolovan de pe inima … :smiley: … oricum glumeam dar nu vroiam sa am surpriza ca nu e acceptat sa ceva … bun …

si treaba aia cu participantii cam pe cand … ?

PS:

e o parte din pagina asta in care is participantzii … cred k butonul ala mare si galben pe care scrie participantzi
nu cred ca butonul ala mare si galbem isi mai are locul acolo … pe el scrie participanti NU INSCRISI eu zic ca e totusi o diferenta

Deasupra listei de inscrisi scrie suficient de clar (cu bold) urmatoarele: “Inscrierea lucrarilor pe site este libera, dar asta nu inseamna ca toti elevii inscrisi mai jos vor participa la tabara din 13 aug!”.Nu mai cautati nod in papura la toate.

scuze … sunt oarecum iritat la ora asta … promit sa nu se mai intample :laughing: … oricum e stupida discutia pe tema asta …

Mersi de lamuriri …:unamused: :smiley:

mitza…de la radiatii iti joaca ochii in halul acesta? :smiling_imp::

pai da … k e tarziu … si din cauza ******[/code]