Inscriere online 2011

Va atrag atentia ca este obligatoriu sa va inscrieti lucrarile pe site. De asemenea trebuie sa va inscrieti si in formularul online care ale link de pe prima pagina. Cine nu face aceste lucruri nu este acceptat in tabara si la concurs, indiferent ca este pe lista oficiala sau nu.

Va doresc succes!

Data limita de inscriere?

Cred ca s-a mai scris o data, parca circa cu o saptamana inainte de concurs

Deci mai avem timp :smiley:

In jur de 24-25 iulie.

Multumim :smile: .

Data limita de inscriere este 24 iulie. Nu uitati ca este obligatoriu sa aveti vizibile lucrarile si sa va inscrieti in formularul administrativ care are link pe prima pagina.

Succes!

Pe site, in pagina cu participanti, vad ca apare 22 iulie. Cum a ramas, pana la urma? :smile:

22 iulie :smile:

OK…sper ca ramane asa :laughing: Modificari pe server se mai pot face dupa aceasta data, nu? Care ar fi termenul? (prima zi de tabara?)

linkyndy

OK...sper ca ramane asa :laughing: Modificari pe server se mai pot face dupa aceasta data, nu? Care ar fi termenul? (prima zi de tabara?)


Cred ca trebuie sa te preocupe sa publici o lucrare terminata in termenul dat!
Asteptam ...

Lucrarea se mai poate modifica dupa inscriere. Anul trecut accesul la FTP s-a taiat in a-doua zi de tabara.

Totusi tineti cont ca trebuie sa va pregatiti si prezentarile si poate si o documentatie. Cate puncte va aduc in plus doua zile de dezvoltare? Dar o prezentare reusita?

@D-l Emil: Stiti ce ma preocupa? Sa am o lucrare de care sa fiu mandru, care sa reflecte toate cunostintele mele si toata munca mea depusa in ultimii ani. Nu vreau sa vin cu improvizatii pentru ca nu asta ma caracterizeaza. Stiti de cand ma preocupa? De anul trecut, cand am fost la limita sa intru in Open. Mi-am promis ca voi da tot ce voi putea pentru a obtine un loc mai bun, pentru ca stiam ca pot. Insa stiti care a fost problema? Am avut BAC-ul, am avut admiterea, am avut de invatat tot anul, pentru ca spre deosebire de multi altii, nu am vrut sa las nici scoala deoparte doar pentru a lucra la un proiect. Si consider ca acest lucru este de laudat, cu toate ca absolut toate cadrele didactice nu au inteles acest lucru si m-au acuzat de tot felul de lucruri nefondate, pentru ca nu stiau care este situatia. Intr-un fel m-am obisnuit, insa va spun ca dupa un an de zile mi-a ajuns acest lucru. Tinand cont de faptul ca tot anul am invatat, am avut n examene de sustinut, dintre care ultimul acum 2 zile (!), la toate am reusit rezultate bune dupa parerea mea, si avand in vedere faptul ca aproape fiecare ora libera (si nu am avut multe) am dedicat-o proiectului pentru InfoEducatie, sper macar ca veti intelege de ce pun atatea intrebari despre termenul limita de inscriere al lucrarilor. Sunteti profesor si stiti cum este clasa a 12-a, mai ales pentru un elev silitor si care incearca sa dea tot ce poate pe mai multe fronturi. Chiar daca nu ma cunoasteti, va asigur ca una din “preocuparile” mele din acest an a fost acest concurs! Iar daca as fi avut mai mult timp, as fi fost primul care mi-as fi inscris lucrarea in concurs!

@Bogdan: Chiar si cateva ore sunt pretioase pentru mine in acest moment. Si voi profita de ele atat cat voi putea pentru a reusi sa termin tot ceea ce mi-am propus.

După cum se poate vedea pe ştirile din 2010, http://infoeducatie.ro/2010/stiri.php, termenul limită pentru urcarea lucrărilor de la web pe server este cu câteva zile înainte de plecarea în tabără. Thread-ul pe care s-a discutat anul trecut este acesta.
viewtopic.php?f=51&t=9611

Termenul este pus cu câteva zile înainte să plecaţi înspre Galaciuc din câteva motive:

* Poate aveţi mult conţinut la lucrare. Deşi în tabara avem net se va împărţi între toţi participanţii.
* Probabil dezvoltaţi şi rulaţi acum site-ul pe windows. Pe un sistem Linux lucrurile stau diferit.
* Daca instalaţi pe graba, uitaţi fişiere de configurare sau extensii şi aplicaţia va avea bug-urile la prezentare
* Şi nu în ultimul rând, instalarea nu durează 10 min.


Anul acesta termenul va fi probabil la mijlocul săptămânii viitoare.

În legatura cu lucrul în tabara, nu mi se pare corect. Poate alţi participanţi nu au laptop de pe care să lucreze. Plus ca exista riscul să strici ceva în ultimele ore de lucru.

Pe lângă toate asta, în primele zile în tabara este frumos să te relaxezi, cunoşti alţi participanţi, nu să stai în cabana să lucrezi :smile:

Eu atrag atentia ca este obligatoriu ca orice participant la tabara, fie ca este in lotul oficial sau nu, este obligat sa se inscrie cu lucrare si in formularul administrativ.
Inca am lasat deschisa inscrierea…
Cine nu face aceste dovezi, nu va fi primit in tabara!