Interactive Chess - Soft - Caras - 2011 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Caras

Descriere

Este un soft educational destinat celor care vor sa invete sa joace sah.

Tehnologii

Flash CS3 (Actionscript 3.0)

Cerinte sistem

Adobe Flash Player 9

Realizatori

Stancu Sebastian

  • Scoala: Liceul Pedagogic “C.D.Loga” Caransebes
  • Clasa: XII
  • Judet: Caras

Screenshots

Este foarte original pentru concurs!
Sa inteleg ca sunt memorate niste deschideri si putem vedea niste sugestii ale calculatorului din deschieri clasice. Se poate juca human vs human? Se poate salva pozitia in care a ajuns jocul… multa bafta?

gigaevil

Este foarte original pentru concurs!Ce ironic esti :smile:

La categoria soft educational eu nu am mai vazut un soft sa te invete sa joci sah. Si nici la celelalte categorii nu imi aduc aminte… stiu ca doar la un open s-a dat

Salut…ma bucur ca o postat cineva si la mine :smile: …am vrut sa fac ceva asemanator cu chessmaster sau macar partea cu lectiile si puzzle-urile acelea, dar am fost ocupat cu admiterea si nu am prea avut timp asa ca am facut doar niste lectii scurte despre piese :smile: …daca mai ai intrebari te rog sa le pui…

seby598

Salut...ma bucur ca o postat cineva si la mine :smile: ...am vrut sa fac ceva asemanator cu chessmaster sau macar partea cu lectiile si puzzle-urile acelea, dar am fost ocupat cu admiterea si nu am prea avut timp asa ca am facut doar niste lectii scurte despre piese :smile: ...daca mai ai intrebari te rog sa le pui...Super, chiar sunt curios sa incerc. Mi-am pierdut cateva zeci de ore bune in ChessMaster :smiley: .

Sunt doar imagini/animatii sau poti chiar tu sa misti piesele?

O sa fie doar niste animatii…nu mai am timp sa fac acele teste de la sfarsitul fiecarei lectii in care utilizatorul trebuie sa mute o piesa intr-un anumit loc :disappointed: