Care dintre voi participa anul acesta la Internetics ?Si cu ce?
am uitat sa zic …
si noi mergem cu gotech.ro , vecini cu MegaBytu
Mega_Bytu … nice job cu repka.ro, chiar imi place
hehe, thanks!
very nice job megabitule , suntem mandrii de tine !!!
merci Radu, again!
nice job si www.gotech.ro, intratzi acolo sa vedetzi ce inseamna Flash felicitari!
jay-c…in sfarsit…alt design…dragut si…felicitari…
GoTech…eeeh…
bytule , participi la internetics cu repka? sau ai incurcat cu infoeducatie?
particip si la Internetics.
Bytule , sa il aduci si pe Eoci la Internetics , ca ni e dor de el
O sa fie misto la Bucuresti …
Mai ales ca vine si Vivi
dirtykid, vb cu el daca vrea sa vina .
Pai normal ca o sa fie misto.
Vivi cu ce site-uri vii la Internetics?
Vivi vine cu Doizece
Trage de el , poate face o excursie pana la Bucuresti , sa vada si insularii World Trade Center Bucuresti
hehehe, hai la Bucuresti
nici un comentariu despre editia 2005 a Internetics?
Eu nu mai merg cu voi niciunde…iar vreti sa-mi faca cu mana ciudatii?
Anul acesta doizece.ro participa mai mult din motive de marketing, nu am facut nimic special la el pentru a castiga Internetics si noi nu il consideram un premiu pentru noi ca si creatori de site-uri web.
Va recomand un alt site in care am fost foarte implicati eu si cu irina (suntem cei care ne-am ocupat de realizarea tehnica… si nu numai): www.5pm.ro Parerea mea este ca va fi unul dintre castigatorii categoriilor la care e inscris.
Vivi
Anul acesta doizece.ro participa mai mult din motive de marketing, nu am facut nimic special la el pentru a castiga Internetics si noi nu il consideram un premiu pentru noi ca si creatori de site-uri web.
Va recomand un alt site in care am fost foarte implicati eu si cu irina (suntem cei care ne-am ocupat de realizarea tehnica... si nu numai): www.5pm.ro Parerea mea este ca va fi unul dintre castigatorii categoriilor la care e inscris. :smile:
Dupa cum am zis si pe forum la internetics , Doizece castiga , "parerea mea" :wink:
yay…am vazut 5pm acu vreo doua luni daca tin bine minte…nice job
Well… doizece a castigat, la fel si 5pm.
Multumesc tuturor celor care au crezut ca se va intampla asta.
Noi ne-am bucurat foarte tare.