Intrebare

anul acesta sunt doar 2 sectiun ( soft si pagini web ) ? sau 3, cum era anul trecut ?..Etapa nationala 2005 are loc in perioada 3 - 9 august 2005 in tabara pentru elevi Galaciuc, Vrancea si va avea trei sectiuni: soft educational, utilitar, respectiv pagini web. [/quote:1f3hzf8u]

iar la inscriere sunt doar 2 optiuni : pagini web si “soft educational sau utilitar”. What’s going on ? :smile:

O sa fie trei sectiuni, nu te speria

nu ma speriasem … doar intrebam :smile:

Si anu trecut pe site tot numai doua categorii erau

se poate :stuck_out_tongue: n-am participat anul trecut :smile:

Nici eu, dar asa am vazut pe site

Si care sunt sectiunile ?

Cumva Webdesign, Software Educational si Software Utilitar ?

alexqball

Si care sunt sectiunile ?
Cumva Webdesign, Software Educational si Software Utilitar ?


Pagini web, Soft Educational si Soft Utilitar + Jocuri

In functie de numarul de participanti sectiunea de soft se va imparti in doua, in Soft Utilitar si Soft Educational. Acest lucru in general nu se poate stii pana in tabara, si de aceea pe site inscrierea este … comuna. Poate si din comoditate, nu stiu. :smile:In toti anii de pana acum au fost trei sectiuni, Web, Utilitar si Educational, iar jocurile au intrat la soft utilitar. Desi au fost cereri ca pentru jocuri sa se faca sectiune separata, nu va pot da un raspuns oficial in acest moment si decizia va fi luata de intreg comitetul de organizare.

Dupa o rasfoire fugara a proiectelor inscrise pana acum,cred ca tot 3 sectiuni vor fi si anul acesta.De altfel ar fi groaznic sa fie bagate in aceeasi oala.Groaznic si pentru juriu si pentru concurenti.Sa vezi atunci nemultumiti.

Stii,vulpea care nu ajunge la struguri…