Intrebari

Salut!Am si eu vreo doua intrebari si as aprecia daca mi-ar putea raspunde cineva.1. Lucrarile inscrise la InfoEducatie prin intermediul siteului (deci fara prezenta la Galaciuc a autorului ) vor fi jurizate la corect, la acelasi nivel cu celelalte lucrari, fara nici o discriminare?2. E pe bune “zvonul” despre internationala in Lituania? Pe site-ul MEC sau olimpiade.ro am gasit la un moment dat un document care spunea ca InfoEducatie “se va concretiza cu o internationala in Lituania”, sau ceva de genul. Pe acelasi document scria ca InfoEducatie va avea loc la Vidra, deci nu stiu cat de multa incredere pot sa am :smile:Lucian

tc

Salut!

Am si eu vreo doua intrebari si as aprecia daca mi-ar putea raspunde cineva.

1. Lucrarile inscrise la InfoEducatie prin intermediul siteului (deci fara prezenta la Galaciuc a autorului ) vor fi jurizate la corect, la acelasi nivel cu celelalte lucrari, fara nici o discriminare?

2. E pe bune "zvonul" despre internationala in Lituania? Pe site-ul MEC sau olimpiade.ro am gasit la un moment dat un document care spunea ca InfoEducatie "se va concretiza cu o internationala in Lituania", sau ceva de genul. Pe acelasi document scria ca InfoEducatie va avea loc la Vidra, deci nu stiu cat de multa incredere pot sa am :smile:

Lucian


1. Da, asta nu e greu, numai ca aceste lucrari vor face obiectul unei jurizari separate.
2. A fost in Lituania in alti ani. Nu am cunostinta despre ceea ce va fi international anul acesta
Citeste site actualizat pentru a vedea cum e cu Vidra

Multumesc pentru raspunsul prompt!Am gasit pagina despre care vorbeam, http://www.olimpiade.ro/materiale.php?material=6838.

Etapa nationala 2007 va avea loc în localitatea Vidra, judetul Vrancea si va avea trei sectiuni: soft educational, soft utilitar, respectiv pagini web. În concurs se prezinta lucrari realizate de elevi, dupa o înscriere anterioara pe site-ul concursului: www.infoeducatie.ro . Concursul are si o sectiune de “open”, în care elevii participanti, realizeaza direct o lucrare practica pe o tema impusa.
Sa zicem ca ar avea nevoie de putina actualizare :smile:

As avea si eu o intrebare:Daca vin cu un proiect, site web, am inteles ca trebuiesc sa vin cu sursele. Ok. Dar sursele acelea le iau inapoi nu? Nu le “cedez” organizatorilor.Sau e invers? :stuck_out_tongue:

Vii cu sursele pentru evaluare. Si le lasi acolo pentru DVD-ul care se face la sfarsitul concursului.Stai calm ca nu-ti fura nimeni sursele. Sunt site-uri cu mii de utilizatori care au participat la infoeducatie si au lasat sursele si n-au patit nimica.

Multumesc de raspuns, hurrycane!

Noi vrem SA VA AJUTAM, nu sa va “furam”, nici macar ideile!

Pentru scopuri “comerciale” exista alte concursuri…succese enorme!

[quote=“emil”]Pentru scopuri “comerciale” exista alte concursuri…

[quote]cum ar fi Cupa SIVECO…da nu mai spuneti si la altii…:wink:

hurrycane

..si n-au patit nimica


N-as fi atat de sigur. Oricum, un lucru e cert: cunostintele tale nu ti le fura nimeni. Daca iti fura o bucata de script e doar ceva.. efemer, trecator, tu nu pierzi nimic, si castigul celui care fura e doar de moment.
N-as fi atat de sigur.


Poti sa fii sigur. Din cate stiu ai mai participat si nu cred ca ai avut probleme de genul acesta. Sursele se sterg de pe computere dupa evaluarea comisiei si poti lasa demo daca nu vrei sa iti fie publicate sursele.

si totusi am si eu o intrebare

care e problema de este atacat in fiecare an concursul cupa siveco?

fiindca pana acum este SINGURUL concurs national de gen din tara la care conteaza TOATA echipa si nu UN SINGUR membru al echipei…

cand va conta si la infoeducatie TOATA echipa si nu un singur membru al echipei poate o sa fiu de acord cu dumneavoastra

aa! si la cati dintre cei care au participat la cupa le-au fost furate ideile?? pana acum nu am auzit pe nimeni care sa se planga de asa ceva…

Dar cine ti-a spus tie ca la InfoEducatie nu conteaza toata echipa?Cupa SIVECO nu e singurul concurs unde echipa conteaza, mai sunt si altele.

Mega_Bytu

Din cate stiu ai mai participat si nu cred ca ai avut probleme de genul acesta.Am avut. Nu vreau sa spun acum pe forum; nu a fost ceva semnificativ, doar o mica "inspiratie" din sursele mele de la cineva apropiat. Ma rog, nu am dreptul sa ma plang din moment ce a fost si imprudenta mea sa nu insist sa mi se puna pe dvd demo-ul.

nu inteleg ce e cu atata teama ca se fura sursele, exista si posibilitatea sa le pastrezi inchise intr-un cd in biblioteca sa nu le vada nimeni

daca ar fi fost ceva de interes national mai spuneam dar asa …

Mega_Bytu

Dar cine ti-a spus tie ca la InfoEducatie nu conteaza toata echipa?

Cupa SIVECO nu e singurul concurs unde echipa conteaza, mai sunt si altele.


nu mi-a zis nimeni... am fost acolo...
fr33ze

nu inteleg ce e cu atata teama ca se fura sursele, exista si posibilitatea sa le pastrezi inchise intr-un cd in biblioteca sa nu le vada nimeni
daca ar fi fost ceva de interes national mai spuneam dar asa ...


Tu vorbesti ?:)))
fr33ze

daca ar fi fost ceva de interes national mai spuneam dar asa ...Daca nu e de interes national de ce nu atasezi pe forum niste scripturi facute de tine? :laughing: Cred ca dramatizezi prea mult.. E munca noastra, vrem doar sa o protejam. Atat. Astfel de comentarii doar amplifica mai mult conflictul, de care eu unul sunt satul :laughing: . I'm out of the subject.
lolipop

si totusi am si eu o intrebare
care e problema de este atacat in fiecare an concursul cupa siveco?
fiindca pana acum este SINGURUL concurs national de gen din tara la care conteaza TOATA echipa si nu UN SINGUR membru al echipei...
cand va conta si la infoeducatie TOATA echipa si nu un singur membru al echipei poate o sa fiu de acord cu dumneavoastra
aa! si la cati dintre cei care au participat la cupa le-au fost furate ideile?? pana acum nu am auzit pe nimeni care sa se planga de asa ceva...


Nimeni nu ataca concursul de care zici, chiar daca e furat din infoeducatie :smiley:, si chiar daca are scop comercial. Si mi se pare stupid sa spui ca nu conteaza toata echipa, cand eu stiu ca acesta este scopul concursului, stipulat si in regulament, dar si in...fapte.
Daca nu iti place Infoeducatie, concurs national, aflat in calendarul MEdC, poti sa te duci catre alte concursuri care te satisfac.
Iti doresc succes!
mihneasim

Am avut. Nu vreau sa spun acum pe forum; nu a fost ceva semnificativ, doar o mica "inspiratie" din sursele mele de la cineva apropiat. Ma rog, nu am dreptul sa ma plang din moment ce a fost si imprudenta mea sa nu insist sa mi se puna pe dvd demo-ul.S-a inspirat la partea ca a folosit si el echo? :laughing:

lolipop


Mega_Bytu


Dar cine ti-a spus tie ca la InfoEducatie nu conteaza toata echipa?

Cupa SIVECO nu e singurul concurs unde echipa conteaza, mai sunt si altele.


nu mi-a zis nimeni... am fost acolo...


Esti sigur? :smiley:
Mega_Bytu


S-a inspirat la partea ca a folosit si el echo? :laughing:Cred ca pe vremea aia eram inca fan 'print' :laughing: :laughing:
Mega_Bytu

Esti sigur? :smiley:evident, daca asta am spus... tre sa dau si detaliile din dex la fiecare cuvant ca sa intelegi?

respecte :*