Învață chimie alături de noi - Educational - Prahova - Lucrari 2020 Nationala

Informatii generale

Descriere

“Învață chimie alături de noi” este un site început în luna februarie 2020 .Am abordat acesta tematică, pentru a veni în sprijinul elevilor care întâmpină dificultăți de înțelegere a chimiei, dar și pentru a crea un suport de curs, care poate fi folosit de către profesorii de chimie în timpul orelor. Acestea au fost obiectivele noastre la începutul creării acestei paginii, însă pe parcurs ne-am hotărât să devenim mai ambițioase și să aspirăm la ceva mai mult. Pagina noastră se află deci în curs de dezvoltare, astfel noi am atins doar obiectivele propuse inițial, însă cu siguranță vom atinge performanța. Pe viitor ne dorim ca pagina sa fie folosită în timpul orelor de excelență sau în cadrul pregătirilor pentru admiterea la Universitatea de Medicină.

Tehnologii

De-a lungul proiectării paginii au fost folosite 4 limbaje de programare : Limbajul HTML a fost folosit pentru functionabilitatea elementelor site-ului, Css utilizat pentru editarea aspectului și formarea tuturor elementelor ce pot fi vizualizate pe interfață paginii web, JavaScript care a ajutat la conceperea testelor grilă, și , nu în ultimul rând, PHP utilizat pentru dinamizarea site-ului și pentru reținerea tuturor utilizatorilor ce se înregistrează pe pagina noastră. Menționam că, după viitoarele updatari, utilizatorii se vor bucura de o performanță ridicată a site-ului, astfel noi putând să înștiințăm utilizatorii de posibilele reactualizări prin intermediul emailului.

Cerinte sistem

Interfața este intuitivă și ușor de parcurs. Pentru început, utilizatorul este nevoit să se înregistreze pe site, prin intermediul formularului completat în prealabil de acesta, apoi, prin apăsarea butonului de înregistrare el va avea acces la suportul teoretic, ce este corect din punct de vedere științific. În partea stangă se desfășoară meniul care pune la dispoziția utilizatorului secțiunile pe care le poate accesa precum : Acasă, Lecții, Experimente, Teste și Contact. Orice persoană care accesează pagina, poate beneficia de suportul teoretic sintetizat, în submeniul secțiunii lecții, poate aprofunda informațiile assimilate prin intermediul experimentelor, iar după ce parcurge cele 2 secțiuni își poate testa cunoștințele rezolvând testul grila , care îi vă arata daca a asimilat suficient informațiile.

Realizatori

Maria-Magdalena Năstase

  • Scoala: Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria”
  • Clasa: 11
  • Judet: Prahova
  • Oras: Ploiești

Sorana-Elena Ion

  • Scoala: Colegiul National Pedagogic “Regina Maria”
  • Clasa: 11
  • Judet: Prahova
  • Oras: Ploiești

Screenshots