Inventiile Romaniilor

Nu vi se pare ca totul parca este copiat din editia de colectie a Jurnalului National dedicat inventiilor? Si imaginile cat si prezentarea facuta pentru el. Oare la noi nu exista copyright si nici originalitate :question:

oricum mi se pare f slab dupa screenshot si nu cred ca o sa faca mare diferenta la concurs…

Din pacate pentru tine , Maichovschi, am aceptul celor de la www.jurnalul.ro pentru a folosii informatiile si pozele. Nu trebuie sa te ataci daca altii sunt mai inspirati in alegerea temelor. Intepatule !

Floppy ramane sa vedem la concurs cu ce o sa ma prezint, dar ia zii , screenshotu-rile lu` Maichovschi ti s-au parut tari ? Zi-mi si mie cu ce te prezinti tu in concurs , sa vad si p-ale tale .

iti doresc spor la lucru si sa te prezinti cu ceva cat mai interesant… cu ce o sa vin eu nu iti pot arat pentru ca nici eu nu stiu exact inca… am avut bac si admitere de care de-abia am scapat asa ca…ne vedem la galaciuc…

Merci la fel Floppy, dar inca nu mi-ai zis parearea ta despre screenshooturile lui Maichovschi . La fel, ne vedem acolo .

Draga vasy, tu cred k nu ai ce face. nu sunt deloc intepat. au spus doar un adevar. in fine. ce crezi tu. oricum bravo tie, este o tema inteligenta, dar sunt curios sa vad cum o abordezi. in fine nu cred k avem ce sa ne mai spunem. spor la treaba. :smiling_imp::

oricum parerea mea este k nu ar trebui sa ma jignesti, deoarece n-am spus decat un adevar. in fine. floppy, tu ce lucrare ai?

a si vasi, las-o mai moale cu amenitarile pe sms.

Nu inteleg ce treaba ai tu cum abordez eu tema. Cred ca iti faceai griji ca nu o sa abordez tema cum trebuie de aia ai pus un mesaj pe forum, nu ? Si nu imi amintesc sa iti fi cerut tie vreun sfat despre abordarea temei. Si ti-am mai zis ca nu sunt amenintari.