Istoria prin film - Educational - Dolj - Lucrari 2017 Nationala

Informatii generale

Descriere

Istoria prin film este un software educațional ce are scopul de a ne ajuta să învățăm istoria într-un mod diferit și în același timp atractiv.
În cinematografie sunt prezentate atât evenimente din istoria universală (cum ar fi Primul Război Mondial, Al Doilea Război Mondial sau Holocaustul șamd), din istoria națională (precum Războaiele Daco-Romane, Revoluția de al 1848, Războiul de Independență al României șamd), cât și personaje istorice (Mihai Viteazul, Napoléon, Ioana D’Arc, Ivan cel Groaznic, Henric al VIII-lea, Thomas Edward Lawrence, George Smith Patton șamd).
Este necesară și cunoașterea perioadei în care au fost realizate filmele pentru înțelegerea acestora, deoarece sunt exprimate opiniile publicului din acea perioada față de diferite evenimente sau sunt folosite pentru atingerea anumitor scopuri de unele regimuri politice.
Soft-ul acesta se adresează atât elevilor ce sunt de părere că istoria este o materie plictisitoare și învechită, cât și elevilor pasionați, având scopul de a îi face pe cei dezinteresați să vadă cu alți ochi materia, iar celor pasionați să le ofere o altă modalitate de învăța.

Tehnologii

Soft-ul a fost realizat cu ajutorul HTML, CSS și JS

Cerinte sistem

Browser modern (preferabil Google Chrome)

Realizatori

Eduard Niță

  • Scoala: Colegiul Național Carol I
  • Clasa: 11
  • Judet: Dolj
  • Oras: Craiova

Screenshots

Salut!

Te rog să adaugi codul sursă pe pagina de Github.

Mulțumesc.