Istorie virtuala?

Care ma ajuta si pe mine?


am nevoie de informatii in legatura cu concursul de isrtorie virtuala,pe faza nationala,la categoria de pagini web,ca nu am gasit nici unde informatii concrete,cand,unde si cum se organizeaza.iasi sau suceava?


astept lamuriri…

concursul de istorie virtuala se tine peste aprox. o luna (din cate stiu eu) la Iasi. Din cate stiu particip si eu…tu ce proiect ai? vreau date :laughing:

Chestia cu istoria virtuala mi se pare destul de vrajeala. De obicei cine e interesat de istorie nu e interesat de web design sau soft si invers, mai ales ca din cate am inteles nu se poate lucra in echipa. Si fara sa fiu catusi de putin rautacios , mi se pare ca au aparut cam multe concursuri de web design si soft (ca ciupercile dupa ploaie) si ar trebui facuta oleaca ordine intre ele ca nu se mai stie care tine de inspectorat sau de minister , care sunt organizate de nu stiu ce firma , etc. Problema apare ca scoala sau inspectoratul nu ne deconteaza banii decat la concursurile ce sunt avizate de MEC , iar cel de la Poiana Pinului de exemplu din cate am inteles , este inca in “probe” si daca mergi o faci pe cont propriu