JobsRomania - Web - Bucuresti - 2007 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Bucuresti

Descriere

JobsRomania este un site ce ofera servicii atat persoanelor care isi cauta un job, cat si angajatorilor (companiile). Candidatii la joburi isi pot posta un CV, pot aplica la ofertele angajatorilor, avand si multe alte sercivii. Deasemenea companiile pot publica oferte, pot selctiona candidati etc. In definitiv JobsRomania reprezinta un portal online de joburi.

Tehnologii

html, php, css, java, xml, mysql, photoshop

Cerinte sistem

P4, procesor 2,4 Ghz, memorie ram 128MB, memorie video 64MB, hdd 8GB, placa retea, conexiune internet 2Mb/sec

Realizatori

Barca Cristian-Mihai

  • Scoala: Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu”
  • Clasa: XI-D
  • Judet: Bucuresti

Screenshots


Hai sa fiu cel care sparge gheata :smiley:.Imi pare rau ca trebuie sa ma repet dar nu stiu ce aduce nou site-ul tau. De ce mi-as posta CV-ul sau cererile de locuri de munca pe site-ul tau si nu pe un alt site? Sunt cred ca zeci daca nu chiar sute de portale de jocuri de munca in romania (chiar inca unu a mai fost inscris si la concursul asta).PS: Mi-ar place sa lucrez la farmacia Carlsberg. Oare dau medicamente gratuite :smiley:

Faptul ca exista deja site-uri pe aceeasi tema nu a oprit vreodata pe nimeni. Diversitatea inseamna ca ai de unde alege.

Eu sunt curios sa vad daca/ce aduce in plus fata de alte site-uri, dar ar fi cam greu de comparat cu toate site-urile de job-uri din romania.O chestie buna e ca la link-urile de la “Succes garantat” probabil se afla idei/sfaturi pentru cei care cauta locuri de munca sau pentru angajatori. Asta inseamna ca poti folosi site-ul in scop util chiar daca nu iti postezi CV-ul pe el.

Mi-e greu acum sa spun ce are in plus…o sa va spun ce am de spus cand trebuie :wink:. Cat despre anunturi, acestea sunt fictive…o sa incerc sa umplu cu ceva baza de date cand se apropie concursul!

Ok, dar tu pierzi daca tii secret. Feedbackul de dinainte de concurs e foarte important, daca te uiti la celalte lucrari. Deci repet, tu ai de pierdut.

Ok :smiley: …ce pot sa va spun asa in mare parte este ca modalitatea de plata este diferita fata de celelalte site-uri iar formularul de CV este mult mai complet putandu-se face o selectie buna de candidati. Ai destul de multe optiuni atat pt candidat cat si pt companie. :wink:PS: Jay-C nu cred ca as pierde ceva avand in vedere ca jurizarea finala va avea loc la Galaciuc. Dar, in fine, pot sa va spun mai mult…asta dak ma si intrebati! :stuck_out_tongue:

Pierzi din feedbackul de dinainte de concurs care-ti poate aduce imbunatatiri sau bugfixuri pentru varianta finala.

da, aici ai dreptate intradevar Jay-C :smile: …dar puteti pune si intrebari, nu ma supar…va raspund la ele