Jocuri

Vroiam sa intreb daca cineva din comisie s-a jucat la viata lui mai mult de cateva ore pe calculator, sa stiu si eu ca e cineva in juriu care stie sa-mi aprecieze munca si sa vada mai profund proiectul … spun asta pentru ca mi s-a intamplat mai demult la o faza locala(pe scoala) sa mi se spuna chit ca am luat locul I ca nu e prea placut deoarece este oarecum violent, in ciuda faptului ca eu l-am proiectat sa fie DM (Death Match).Si jocul nu era o prostioara facuta-n flash sau stiu eu … folosea engine(parte din el modificat si de mine fiind in clasa a9a abia), modelare in 3dsmax, programare in VC++, ceva texturi in PhotoShop, dar o parte acel juriu n-a putut aprecia munca care am depus-o ca gamedeveloper(cu toate ca ei nici nu stiu cu ce se mananca jocurile pe calculator), probabil ar fi fost atrasi mai mult de joc daca era vorba despre floricele pe campii.Anyway…astept sa vad si parerile voastre, ale organizatorilor si a celor din juriu.

Inca un lucru vroiam sa intreb.La Galaciuc exista posibilitatea sa prezint juriului jocul in retea? Mai precis, sa leg doua calculatoare in retea si sa joc jocul cu un membru al echipei cu care am lucrat la joc?Intreb asta deoarece jocul fiind pur DM(DeathMatch) m-am axat mai mult pe partea de multiplayer, de retea, el merge si cu boti(*), numai ca botii sunt stupizi si nu sunt eficienti in a prezenta punctul forte al proiectului, anume ca merge in retea.Cheers :smile:

*am adaugat botii ca ceva auxiliar, pentru a nu ma plimba singur pe harta, sper sa intelegeti.

Anul trecut nu stiu daca vreun membru din comisie intr-adevar s-a jucat vreodata altceva in afara de solitaire. Nu mi s-au parut capabili, si da, ai dreptate… Din cate tin minte, a castigat un joc cu floricele… Anul asta am zis ca vin cu 2 jocuri: unul beton, la care lucrez de un an, si altul facut in 7 zile. Primul 3D, muncit, al doilea, un 2D imputit, dar cu floricele, sunete dragalashe, etc … Doar sa vad care iese in fata celuilalt. Si ma tem de rezultat…

Este putin probabil sa poti demonstra partea de retea a jocului.

Cel putin o parte din secretul succesului la juriu sta in prezentare. Daca te astepti ca jocul sa vorbeasca de la sine, da, este posibil sa nu impresionezi.Parerea mea.

Stiu ca prezentarea conteaza foarte mult, asa ca o sa-l axez mai mult pe partea de Tournament, cu boti, etc . Thnx pentru sfat.