Js# - Web - Timis - 2012 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Timis

Descriere

Js# este un limbaj de programare pentru web inspirat din C# 5 si JavaScript. Este un limbaj object-oriented, functional, strongly-typed si weakly-typed, generic si cu suport pentru programare asincrona, care se compileaza in JavaScript. Aduce feature-uri precum types, iterators, LINQ, async and await, events, operator overloading, method overloading in programarea pentru client-side pe web.

Tehnologii

C#, JavaScript

Cerinte sistem

.NET 4, un browser cu suport pentru JavaScript modern

Realizatori

Toma Cristian Paul

  • Scoala: Colegiul National Banatean
  • Clasa: XII
  • Judet: Timis

Screenshots

Interesant :smiley:

Nu crezi ca se incadra mai bine la Software Utilitar?
https://docs.google.com/document/d/117C … edit?pli=1

Multumesc.

Eu cred ca la sectiunea asta sunt mai multi specialisti in tehnologiile Web … persoane care pot sa inteleaga exact despre ce e vorba in proiect.

Si cred ca mai sunt cateva persoane de acord cu mine cand zic ca ar trebui sa fie sectiunea de Web :smile: si nu de Web siteuri

cristian.toma

Multumesc.

Eu cred ca la sectiunea asta sunt mai multi specialisti in tehnologiile Web .. persoane care pot sa inteleaga exact despre ce e vorba in proiect.

Si cred ca mai sunt cateva persoane de acord cu mine cand zic ca ar trebui sa fie sectiunea de Web :smile: si nu de Web siteuriFelicitari!

Imi place conceptul. Si da, sunt de acord cu tine ca sectiunea a devenit (cel putin in ultimii ani) web development nu site-uri web. Bine, poate web development si ocazionalele site-uri in paint :smile:)

Vorbind de proiectul tau, nu vreau sa fiu troll, sau sa te jignesc cumva, dar ai cautat vreodata CoffeeScript? :smile: ... sau varianta IcedCoffee?
Daca nu, cred ca ar fi o idee buna sa extrago avantajele proiectului tau pana la prezentari, eventual sa si furi putin :smile:

Mult succes in continuare (:

Multumesc !

Absolut ca stiu de ele :smile: de toate chiar … lucrez la proiect de vreo 3 ani si imi cloceste in cap de mai mult de atat … anul trecut nu am participat la InfoEducatie tocmai pentru ca lucram la el si doream sa il termin pentru sesiunea asta …

Js# aduce ceva diferit fata de limbajele de “scripting” pe care le-ai enumerat. Js# mentine o structura standardizata a unui proiect si aduce feature-uri care nu existau pana acum pe web, pe cand acele limbaje mentin intr-un fel sau altul structura unei “aplicatii” JavaScript daca ii pot spune asa … e un sintactic sugar practic (singurele exceptii pe care le cunosc si merita mentionate sunt GWT, Script# si noul Dart … care nu prea reuseste). Nu vreau sa dezvalui foarte multe. Dar gandeste-te ca in spatele Js#-ului sta un compilator, si nu doar un translator. Un exemplu clar care l-ar detasa complet de restul limbajelor e faptul ca poti folosi programarea asincrona.


string Name = await Server.GetName();
string MyName = await Window.Prompt(“What is your name ?”);

return Name + MyName;


Dar mai multe despre asta la prezentare … ca iara vorbesc prea mult :smile:.

Multumesc inca o data ! La fel !