Jumatate.ro - Web - Covasna - 2006 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Covasna

Descriere

Jumatate.ro este un portal de matrimoniale in 5 limbi, lansat in data de 07 Iulie 2006, realizat pentru firma Elanko (cifra de afaceri 1.5 mil. Euro).

Tehnologii

HTML 4.01; CSS; PHP 5 cu GD 2; MySQL 4; JavaScript / AJAX

Cerinte sistem

Pentru client: orice browser grafic cu suport JavaScript; Pentru server: PHP 5 cu GD 2; MySQL 4.0

Realizatori

Bede Cristina

  • Scoala: Colegiul National ,Mihai Viteazul" - Sf. Gheorghe
  • Clasa: XII-A
  • Judet: Covasna

Stupar Alex

  • Scoala: Colegiul National ,Gheorghe Sincai" - Baia Mare
  • Clasa: XI-A
  • Judet: Covasna

ScreenshotsCum apar cele 5 poze de pe prima pagina? In ce ordine? E dinamica treaba?

Daca site-ul tot are doctype , ar fi frumos sa il si faceti valid.

:smile:

pozele sunt cele ale ultimilor utilizatori inregistrati. cand o sa fie mai multi utilizatori vor fi afisate in ordine pozele celor mai activi.

iar doctype-ul este pus acolo pentru ca unele browsere se comporta ciudat daca lipseste.

Eu mi-am facut profil si am bagat si o poza, si nu imi apare pe prima pagina :cry:

Nu iti apare pentru ca dupa tine s-au mai inscris 18 persoane. :smile:

Pai e si normal sa se comporte unele ciudat, ma mir ca merge si asa la ce jale e prin html-ul ala.

Cand ati facut site-ul de l-ati facut in HTML 4.0?

Ca sa nu zic ca nu vreau sa imi imaginez cat spam primiti de la “mailto:”-urile alea.

Mai e de lucru…

Mai, mai ce aer de superioritate pe tine, te miri ca merge… site-ul nu e valid, am zis din start si nu e un scop in sine sa facem un site valid, am facut un site care si-a atins scopul, daca n-ai de ce sa te legi te poti lega de mailto … :unamused:

Mega_Bytu

Nu iti apare pentru ca dupa tine s-au mai inscris 18 persoane. :smile:Imi explici si mie te rog cum de s-au inscris 18 persoane dupa el, pana sa apuce sa verifice prima pagina, cand siteul are numai 20 de vizitatori pe zi?? :confused:

Au dat Register :smiley:. Daca tii neaparat iti arat dupa data inregistrarii, ora etc. in ordine cine s-a inscris dupa el.

nah, dar aici macar vad ca e si team leader domnisoara bede… in ciuda acestui fapt, doar domnul megabytu e activ pe forum… ea o fi ocupata sa vada ce se mai intampla cu indienii aia…stiti ce? eu cred ca este o conspiratie la mijloc…una mare de tot…

Domnule, nu inteleg de ce nu iti asumi vorbele!? Ai vreo problema strict legata de mine? Daca da ai putea foarte bine sa discuti pe front deschis si nu miseleste cum faci … sau poate esti gelos … Omul cat traieste invata insa prostul se lauda ca stie mai mult ca ceilalti.

gelos in nici un caz nu sunt. mai degraba, ma enerveaza irational de mult ca unii muncesc si altii isi asuma meritele. faptul ca nu stii cine sunt nu schimba faptul ca tot ce spun e adevarat; cine sunt nu e relevant; ce spun este. uite, poate fac o gresala imensa … si in cazul asta imi cer scuze… dar spune-mi tu sincer… cat ai lucrat tu propriu-zis la proiectul asta? si cat ai lucrat propriu-zis la bestgames? ai facut designul, phpul, ai venit cu ideea? ce ai facut?spune sincer… nu te mai preface ofensata si nu mai raspunde cu proverbe stravechi. chiar sunt curios…

cine esti tu sa stii asa de sigur daca am lucrat la site sau nu si sa te enervezi asa de tare, ma cunosti cumva? si nu ma simt ofensata de un las care nu are curaj sa-si asume vorbele.daca vreau pot sa folosesc cate proverbe vreau: Pentru fiinţa cea mai puternică, răul nu vine de la cel puternic, ci de cel slab. :smile: si ca sa iti astamperi curiozitatea, sa stii ca am lucrat la site, am facut design si html. (mmmmm … si sa creezi un cont nu dureaza asa de mult :wink: ca vad ca stai destul pe forum :laughing: ).

love is in the air ! :laughing:

eveybody shut up! :flushed::laughing: :laughing: :laughing:

kiki

eveybody shut up!


uuhm... why ? .. cause.. only in love and war there are no rules!

Nu imi place faptul ca tema pare comerciala.. dar e o chestie persoanala.. va urez succes!

Site-ul este facut pentru o firma, scopul lui este unul comercial. :wink:Imi pare rau ca s-a atacat ala de mai sus asa tare.

Am inteles. Am pus niste intrebari nu chiar relevante, intr-un mod total neadecvat. Cer scuze celor doi si administratorilor forumului. :flushed: