Keep It Simple - Utilitar - Vâlcea - Lucrari 2015 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Utilitar
  • Judetul: Vâlcea

Descriere

Keep It Simple este o versiune 3D a clasicului Tetris. Foarte interactiv, cu o interfață primitoare, Keep It Simple este dedicat tuturor categoriilor de vârstă, indiferent că cel din fața ecranului este un copil pasionat de jocuri pe telefon sau un bătrânel ce vrea să se pună la punct cu noile trenduri. Nu va costa nimic dar va conține In App Purchases. So… Keep it Simple!

Tehnologii

Regulile sunt simple: formele cad într-o ordine aleatorie. Scopul jocului este formarea unui pătrat complet pe orizontală. Atunci când acest lucru este îndeplinit pătratul completat dispare iar scorul crește. La fiecare 10 ‘podele’ înlăturate nivelul jucătorului creşte, precum şi viteza pieselor care cad şi şansa unui scor mai mare. Jocul se sfârșește când piesele nu mai au loc în suprafața de joc.

Cerinte sistem

Smartphone cu sistem de operare Android 4.0.3 ‘Ice Cream Sandwich’, procesor dual-core, 512MB ram, spațiu memorie internă disponibilă 70MB.

Realizatori

Remus Ciprian Ghenceanu

  • Scoala: Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân
  • Clasa: 11
  • Judet: Vâlcea
  • Oras: Râmnicu Vâlcea

Screenshots

Ce tipuri de In App Purchases va conține și cum sunt / vor fi implementate?

In App Purchases-urile vor fi pentru power-ups și poate pentru ‘remove ads’. Urmează să le implementez prin Google In-app Billing utilizând un framework.

1 Like

Asta dupa parerea mea isi avea locul la Descriere, poti sa imi spui te rog ce engine / framework ai folosit in realizarea proiectului ?

1 Like

Da, asa este. Cand am citit in formular ‘descriere tehnica’, nu m-am gandit la ‘tehnologiile folosite’, si cum formularul nu mai putea fi modificat, a ramas asa.
Asadar, tehnologiile folosite sunt: Unity 3D, Photoshop, Android SDK, Facebook SDK, Google Play Games plugin for Unity, Google Mobile Ads Unity Plugin, SOOMLA.

S-a modificat :wink:

1 Like

Cel mai reusit si avansat proiect de pana acum la utilitar dupa parerea mea :smile:
Felicitari!

1 Like

Mulţumesc! :smile: