Kick it! - Soft Utilitar - Valcea - 2014 Online

Informatii generale

  • Categorie: Soft Utilitar
  • Judetul: Valcea

Descriere

‘Kick it!’ este un joc de tip time killer ce rulează pe platforma Android. Prezintă două gameplay-uri denumite: ‘Pay attention!’ È™i ‘Time attack!’.
Primul gameplay are ca scop lovirea unui sac de box în momentul în care pe acesta apare scris ‘KICK’. Scorul creÈ™te odată cu numărul de lovituri corecte. De asemenea, player-ul are trei vieÈ›i, È™i le poate pierde dacă apasă în momentul în care sacul de box prezintă textura ‘DON’T KICK’. Astfel la pierderea tuturor celor trei vieÈ›i jocul se termină. De asemenea există o textură intermediară(neutră) care nu afectează nici scorul, nici viaÈ›a jucătorului.
Cel de-al doilea gameplay are ca scop doborârea câtor mai mulți saci de box în timp de 60 de secunde.
Jocul prezintă secÈ›iunea ‘Store’ cu trei categorii: ‘Punching bags’, ‘Boxing gloves’ È™i ‘Backgrounds’. De fiecare dată când player-ul joacă primul gameplay, anume ‘Pay attention!’, scorul curent obÈ›inut de acesta este adăugat la monezi, monezi cu care jucătorul își poate achiziÈ›iona obiecte din store.
Pe de altă parte jocul mai prezintă È™i secÈ›iunea ‘Profile’ ce ilustrează best score-urile de la cele două gameplay-uri. De asemenea jucătorul se poate autentifica cu contul de facebook. De îndată ce autentificarea s-a efectuat cu succes, player-ul poate apăsa pe unul dintre cele două gameplay-uri ilustrate È™i va apărea un leaderboard corespondent modului de joc ales. Odată accesat leaderboard-ul, best score-ul jucătorului este sincronizat cu contul de facebook. Leaderboard-ul prezintă scorul player-ului, alături de score-urile prietenilor săi de pe facebook care joacă acest joc, toÈ›i fiind aÈ™ezaÈ›i în funcÈ›ie de scorul maxim obÈ›inut.

Tehnologii

Java, C#, Unity3D, Maxon Cinema4D, Paint.NET, Facebook SDK, Android SDK, App42 Cloud API

Cerinte sistem

Smartphone cu o versiune minimă Android 3.2 ‘Honeycomb’, pe partea de software, iar pe partea de hardware, minim 512 mb ram È™i procesor dual-core.

Realizatori

Ghenceanu Remus-Ciprian

  • Scoala: Colegiul NaÅ£ional “Mircea cel Bătrân”, Râmnicu Vâlcea
  • Clasa: a X-a
  • Judet: Valcea

Stegăruș Oana-Elena

  • Scoala: Colegiul NaÅ£ional “Mircea cel Bătrân”, Râmnicu Vâlcea
  • Clasa: a X-a
  • Judet: Valcea

Screenshots