Lego Quarantine - Multimedia - Prahova - Lucrari 2020 Nationala

Informatii generale

Descriere

O nouă pandemie a afectat întreaga planetă și oamenii sunt obligați să stea în case pentru a preveni răspândirea ei. Protagonista acțiunii ne arată ce putem face în această situație ca să nu ne plictisim și să păstrăm legătura cu cei apropiați. Situația este prezentată într-o manieră ludică pentru amuzamentul privitorului.

Ideea acestui scurtmetraj a venit în timpul carantinei când am decis să realizez un proiect pentru a destinde situația neplăcută în care ne aflam cu toții. Ca o curiozitate, aproximativ 3048 de poze au fost folosite pentru secvențele stop-motion.
Acesta este link-ul către documentație: https://drive.google.com/file/d/1vtql2drZVk8h3YY1QPj779ammxBsfLyE/view?usp=sharing

Tehnologii

Scurtmetrajul este realizat în mare parte cu ajutorul tehnicii stop-motion ce presupune ca un obiect să fie mutat cu pași mici, între cadre fotografiate individual, creând iluzia de mișcare atunci când o serie de imagini sunt rulate ca și o secvență continuă. Fiecare secundă este alcătuită din 24 de cadre (fotografii). De asemenea sunt folosite diverse efecte speciale.

Cerinte sistem

Aici sunt cerințele programului de editare video Vegas Pro, întrucât are cele mai mari cerințe de sistem dintre toate aplicațiile folosite pentru realizarea filmului:
Sistem de operare: Microsoft® Windows 7 (64-bit), Windows 8 (64-bit) sau Windows 10 (64-bit)
Procesor: procesor 2.5 GHz 4-nuclee (3 Ghz si 8 nuclee recomandate pentru 4K)
RAM: 8 GB RAM minim (16 GB recomandat; 32 GB recomandat pentru 4K)
Placa video: NVIDIA®: Pentru randare hardware (NVEnc), seria GeForce 9XX sau mai mult cu 4 GB; AMD/ATI®: Radeon cu 4 GB si VCE 3.0 sau mai mult (seria Radeon Pro cu 8 GB pentru HDR si proiecte 32 bit) sau seria Intel®: GPU HD Graphics 530 sau mai mult
Altele: Microsoft .NET Framework 4.0 SP1

Realizatori

Victor Asanache

  • Scoala: Colegiul National “Alexandru Ioan Cuza”
  • Clasa: 12
  • Judet: Prahova
  • Oras: Ploiesti

Screenshots