Life goals - Facebook feed app - Utilitar - Brașov - Lucrari 2015 Nationala

Informatii generale

Descriere

Scopul acestei aplicații este de a salva un calendar de evenimente care le dorim sa le facem într o viata. Exista 2 tipurile de conținut, text, prin care utilizatorii pot sa adauge sau salva activități, și exista un feed de imagini, care sunt preluate de pe o pagina de pe Facebook.

Tehnologii

Facebook Sdk, android sdk, jersey pentru backend, Inkscape pentru grafica

Cerinte sistem

Android 4.1 +

Realizatori

Paul Boldijar

  • Scoala: Colegiul National Grigore Moisil Brașov
  • Clasa: 12
  • Judet: Brașov
  • Oras: Brașov

Screenshots

Pot să setez și un timeline? Ceva limite? Aș putea să le grupez după ceva? Sugestii? Primesc niște achievements dacă îndeplinesc mai multe goal-uri? Cum sunt validate aceste goal-uri (după ce eu le-am încheiat)? (ar fi interesat să fie validate de alta lume, de către prietenii tăi de pe facebook / twitter etc).

Nu inteleg la ce te referi prin timeline, dar da, ele sunt afisate intr-un feed cu scroll orizontal.

Din moment ce tu confirmi realizarea unuia, achivements-urile ar fi degeaba, si sa-ti confirme altcineva ar fi ciudat, scopul este mai mult sa tii tu evidenta la ce ai facut, si ce mai ai de facut :smile:
Si momentan nu exista categori pentru a putea fi sortate.

Si btw, Goal #1, #2, etc sunt doar pentru text, acolo ar fi conținutul , ex: Getting a tattoo, Visiting Paris

La partea de timeline ma gandeam mai mult ca un calendar. De ex: îmi propun să vizitez Paris-ul anul acesta sau peste doi ani, îmi fac un tatuaj când împlinesc 80 de ani etc.

Vor fi și utilizatori care își vor confirma singuri, doar pentru a se lăuda și poate ai putea să însoțești confirmarea cu trimiterea unei dovezi (dacă goal-ul tău e să vizitezi Paris, când ajungi acolo, faci o poză și poza poate fi validată de 2-3 prieteni => prietenii îți pot confirma goal-urile).

BTW, cu ce e diferit față de https://www.bucketlist.org?