Locul de prezentare

Am vazut ca anul trecut s-au facut prezentari intr-o cabana. Lucru foarte nepotrivit deoarece spatiul era foarte restrans, asa ca nu toti concurentii au putut lua parte la prezentari. De asemenea, folosirea unui proiector este foarte recomandata.

Sunt si eu de acord cu folosirea unui proiector. In plus o sala mare in care sa se prezinte lucrarile nu strica. Totusi participand pentru prima oara la acest concurs vreau sa stiu si eu daca inainte de a prezenta lucrarile vom avea acces la un calculator?

FATAL ERROR

Totusi participand pentru prima oara la acest concurs vreau sa stiu si eu daca inainte de a prezenta lucrarile vom avea acces la un calculator?


Defineste mai clar ceea ce vrei sa intrebi:


- cat de inainte?


- ce fel de calculator?


- ce fel de acces.:smile:

Vroiam sa spun daca inainte de intra in concurs (adica in afara timpului de 15 minute) o sa am posibilitatea sa imi mai testez odata aplicatia pe un calculator similar celui din concurs si eventual daca voi avea la dispozitiie vreun calculator conectat la internet

Ca bine ziceati; ar fi bine sa existe macar un comp. pe care sa putem intra si noi. Iar daca ar fi si Net, atunci ar fi perfect! :smile:

Dupa cum s-a vazut ati avut din toate cate s-au spus mai susMai putin pizza :unamused:emil