Lolhome - Web - Timis - 2006 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Timis

Descriere

Un site dedicat umorului. Contine o galerie de imagini amuzante. Userii pot trimite comentarii, pot acorda note pozelor sau pot alege sa fie anuntati cand au aparut imagini noi.

Tehnologii

XHTML, CSS, PHP, MySQL, Flash

Cerinte sistem

Server: PHP + MySQL
Client: Browser Mozilla, Opera, IE

Realizatori

Dumencu Alexandru Stefan

  • Scoala: Liceul Grigore Moisil
  • Clasa: XII
  • Judet: Timis

ScreenshotsHai sa laud siteu asta. E tare la SEO. Uitati-va la poza a 3a. tai-tai :unamused: E pe bune !

Nu stiu unde l-ai vazut tu asa de bun la SEO…doar la funny image(elementul cel mai subliniat) iese pe prima pagina.Si inca o chestie, daca e sa valideze, pai chiar sa valideze :smile:In rest pare un site muncit si care isi atinge scopul, great job!

E foarte muncit. E al colegului meu de echipa. Lucreaza la el de 2 ani. Mai multe detalii la Galaciuc. Sa nu stricam surpriza :smile:

E o singura eroare la validarea xhtml. Aia se poate trece cu vederea :smile: Dar va fi corectata.

Pe graficul cu statistici nu scrie valorile!

Valori numerice apar deasupra graficului. Scrie “visitors today”:337 Si pe grafic poti sa compari (ochio-metric :stuck_out_tongue:) “today” cu ultimele 30 d zile

Mda… foarte inteligent. De ce nu s-au gandit si altii la asta?

ciprybalea

Calori numerice apar deasupra graficului. Scrie "visitors today":337 Si pe grafic poti sa compari (ochio-metric :stuck_out_tongue:) "today" cu ultimele 30 d zile


Daca ai numai chart-ul, nu stii cum sa citesti valorile.Ar trebui in stanga sa fie o axa cu valori, sa poti sa iti dai seama citi useri sunt in a 3-a bara de exemplu.Daca nu asta atunci sa fie valorile numerice deasupra fiecarei "bari".Si sub fiecare "bara" ar trebui sa scrie ziua.
In desen tehnic , daca ai un grafic pe hartie milimetrica si nu ai reprezentate axele nu il poti citii.

Chart-ul e doar orientativ. Din acest motiv nu am pus nici o reprezentare numerica pe el. Am adaugat totusi valoarea maxima la insistentele voastre :smile:.

asa arata acum: http://www.ylipsis.com/files/image_traffic_chart.gifCat despre SEO, am avut probleme mari cu Google (a durat 5 luni sa il indexeze), dar acum pot spune ca situl ocupa pozitii decente la “funny images”, “funniest images”, “funniest pictures” si “laugh out loud” atat pe Google cat si pe MSN sau Yahoo.

dar fa omule ceva de genul onmouseover(){ showinfobox(numarul de accesari); } :unamused:

alecs

Chart-ul e doar orientativ. Din acest motiv nu am pus nici o reprezentare numerica pe el. Am adaugat totusi valoarea maxima la insistentele voastre


Orientativ, dar incomplet, valoarea maxima nu ajuta la citirea celorlalte valori.Bulishor are dreptate , ai putea sa faci cum zice el.

Si un grafic care arata intersectia unei drepte cu o parabola este orientativ
, dar daca nu ai o scara si niste valori pe axa absciselor si a ordonatelor graficul e inutil.Nu poti aproxima unde se intersecteaza cele doua functii.

Lumea insista asupra acestui aspect pentru ca in viitor va fii mai usor pentru voi sa cititi valorile.

Poate irelevant pentru multi dar vreau sa stiu…Ce are in plus site-ul fata de versiunea de la etapa pe judet? :smile:Si daca chiar vroiai sa te lauzi cu statistici nothing beats awstats.

Vad ca toata lumea comenteaza la chart-ul ala. Chestia e ca nu e public. Doar adminul il citeste. Dar, la insistenetele voastre, si ca sa evitam comentariile la Galaciuc, o sa bage el cifrele acolo :stuck_out_tongue:

deathy

Poate irelevant pentru multi dar vreau sa stiu..

Ce are in plus site-ul fata de versiunea de la etapa pe judet? :smile:

Si daca chiar vroiai sa te lauzi cu statistici nothing beats awstats.


Poza era pusa pentru a arata panoul de admin, nu pentru lauda :smile:. Am ales pg cu chartul pentru ca a fost cel mai complicat de realizat.
Voi avea si awstats la prezentare pentru cei curiosi desi nu cred ca va conta prea mult.

Fata de versiunea prezentata la judet au aparut unele lucruri noi, cel mai interesant fiind editorul de thumbnails (poza 2), precum si categorii (mai trebuie lucrat aici) sau rating. Mai sunt si altele de facut, dar prefer sa vorbesc despre ele dupa ce le voi pune in practica.