Lumea corpurilor geometrice - Soft - Maramures - 2006 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Homepage:
  • Judetul: Maramures

Descriere

Programul este un soft educational, distractiv pentru cei care vor sa invete ceva despre corpurile geometrice in spatiu. Acest program se adreseaza in special copiilor din clasele 5-8, insa poate fi utilizat de orice persona care doreste sa invate si in acelasi timp sa se si distreze datorita desenelor si animatiilor care te duc cu gandul spre copilarie. Programul ofera posibilitatea de relaxare şi deconectare, dar ajuta totodata la insusirea unor cunostinte elementare din geometria in spatiu.

Tehnologii

Borland Pascal 7.0

Cerinte sistem

Nu necesita resurse hardware deosebite pentru rulare(un calculator 386 cu memorie de 8MB)A fost testat cu succes pe un AMD K6 la 300 MHZ. Calculator dotat cu mouse si tastatura.

Realizatori

Glodan Claudia

  • Scoala: Colegiul National “Gheorghe Sincai” Baia Mare
  • Clasa: XII
  • Judet: Maramures

ScreenshotsZici k este pentru copiii d clasele 5-8??..km scary din moment c interfata ma duce cu gandul la copii d gradinita sau cel mult clasele 1-4. Ori sunt copii supra-dotati ori retardati.

In primul rand, Professor_Khaos, stai usor… nu te grabi la concluzii, atata timp cat n-ai informatii despre distributia inteligentei in clasele de 5-8 carora softul este adresat.In al doilea, desenele alea sunt facute in Paint sau in OpenGL? Ca nu-mi dau seama…O spun cu toata sinceritatea…abia astept sa vad softul asta la GLC.

toate desenele sunt facute in pascal. am utilizat un unit in care sunt procedurile care deseneaza efectiv. in program ele sunt apelate de fiecare data cand doresc ca un desen sa fie reprezentat.

Ce Photoshop, traiasca Paintul! =))/edit, a postat in timp ce scriam eu.

Am inteles acum ca sunt in pascal.

Krueger, io zic k e BGI-style graphics…I could b wrong dar dupa tehnologiile folosite e BGI in MS-DOS ( altfel nu vad cum ar rula p 300Mhz ). Kt despre faza cu inteligenta ai dreptate…sunt curios krui interval d IQ i se adreseaza soft-ul.

Khaos, daca te uiti atent la prezentare, vei observa scris foarte clar si citet " Tehnologii: Borland Pascal 7.0 " . Ramane de vazut daca esti familiar sau nu cu acest program. Hai bafta.

lol =)) asta nu schimba faptul k desenele sunt facute CA ( adik SEAMANA :bulb: ) in BGI…nu zic k-i rau…makr consuma putine resurse. Acuma nu te enerva n-am dat cu parul. E f dragut programul in a Blarney the Dinosour kinda way.

Sa fie sie tie la fel ( bafta adik :stuck_out_tongue: )

  1. informatiile din poza 3 sunt neriguroase dpdv matematic

    2. e ceva dinamic in softul asta, sau e ca un slideshow ppt ?

pozele le-am scos cu prtsc. informatiile legate de matematica sunt destule. ce ai vazut tu era doar o parte. viermele ala din poza povesteste despre corpul respectiv deci replicile se schimba, nu am putut prinde toata “povestea” lui in poza. cat despre animatii, sunt destule. corpurile se deseneaza, personajele se misca, vorbesc etc.

si inca un lucru, softul in ce limba este ca vad acolo meniu, dar vad si next si skip…

in concluzie: ori romana ori engleza

ambele combinate nu poti…

@dan89_eu: Nu mai fii, domne, asa de strict. Tu nu intelegi ca viermele spune o poveste acolo?! Nu mai face scandal; asculta-l.@Professor_Khaos & @dya: Voi practic nu spuneti acelasi lucru? Adica, daca nu ma inseala memoria, BGI nu era “tehnologia” de desenare in Pascal si in alte limbaje de programare sub MS-DOS?Ah, da…si cand am zis de OpenGL… i was being ironic :wink:Si apropos, dya, nu ar fi fost mai simplu sa faci chestia asta in Flash? Si chiar daca ar fi consumat ceva mai multe resurse, ar fi aratat mai bine.

DirectDraw era mai bine ca OpenGL :laughing:

Nu si dak vrei sa faci pentru Linux :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: ( dar k regula generala da…DirectDraw e mai bun k OpenGL… sa nu apara vreo confuzie insa; dak stii sa folosesti OpenGL poti face grafik just as good as any DirectDraw programmer :smiley: )

Krueger stiu ca ar fi aratat mai bine in Flash sau in orice alt program de grafica, :smiley: faza e ca eu am facut pascalul la scoala si lucrarea imi trebuia si pt info.

mi-am propus sa o fac in flash in vacanta asta, dar crede-ma nu am timp. acuma am ajuns din cluj de la inscrierea la faculta(5 ore am stat numai la coada la o faculta) :disappointed: si mai am si admitere din mate… deci in fond si la urma urmei chiar nu o sa apuc sa mai modific nimic la el. pascal l-am facut initial pascal o sa fie si la concurs. ata ete. poate in viitor o sa-l modific pt mine :smile:

… cat despre engleza si romana… acuma toata lumea cred ca stie ce e ala “next” si “skip” :stuck_out_tongue:

… si sa nu fac “concurenta” :smiling_imp:: prea mare va spun de pe acuma ca scopul meu in acesta tabara nu e sa castig nush ce chestii ci sa ma distrez, sa cunosc “people” care sunt fascinati de pc-uri (asa ca voi) si sa scap si eu de toata taradasenia de dupa bac si admitere si facultate :unamused:

Ok, dya… m-am prins… no offence?Si nu-ti face griji… win or lose…focul de tabara e foc de tabara si distractia e distracite. GARANTAT!PS. Ce faculta vrei sa faci la Cluj?

stai linistit nu ma supar asa de repede :smiley: … oricum sunt sigura ca tabara o sa iasa super tare :wink:

…cat despre faculta… inca nu sunt sigura… poli la calculatoare si automatizari sau babes la mate info-info