LUPTĂTORUL ȘTIINȚIFIC - Educational - Ialomița - Lucrari 2021 Nationala

Informatii generale

 • Categorie: Educational
 • Judetul: Ialomița

Descriere

   Aplicația este un SOFT EDUCAȚIONAL ORIGINAL, care îmbină testele de matematică și fizică cu jocul pe calculator și care se adresează TUTUROR elevilor de gimnaziu (clasele V – VIII), indiferent de nivelul lor.
        În contextul actual (2021), când viitorul este imprevizibil, când viața economică și socială devine din zi în zi mai volatilă, când suntem obligați să ne adaptăm rapid la tot, copiii din gimnaziu trăiesc cel mai acut trauma adaptării bruște sau a inadaptării la schimbările abrupte din sistemul educațional și respectiv din viața lor de școlari.
        Proiectul nostru, numit “LUPTATORUL ȘTIINȚIFIC”, își propune să răspundă acestor provocări și să să aducă un suflu nou în SISTEMUL EDUCAȚIONAL AL VIITORULUI, prin aprinderea FLĂCĂRII MOTIVAȚIEI în sufletele elevilor și a dorinței lor de autodepășire. 

ORIGINALITATEA IDEII ȘI ABORDĂRII constă în ÎMPLETIREA TESTELOR ORIGINALE DE MATEMATICĂ ȘI FIZICĂ (toate acestea fiind realizate integral de către echipa noastră) CU POVESTEA, JOCUL ȘI ATMOSFERA DE BASM.

Tehnologii

Codul sursa este scris in aplicatia online Visual Studio 2019 (link-ul de descarcare: Visual Studio 2022 IDE - Programming Tool for Software Developers), mai exact in limbajul de programare C#.

Cerinte sistem

Platforma folosită : Windows

Realizatori

Andrei Oranceanu

 • Scoala: Colegiul Național “Grigore Moisil” Urziceni
 • Clasa: 11
 • Judet: Ialomița
 • Oras: Urziceni

Screenshots