Mancare!

Daca mancarea de la cantina nu ne place sau nu este comestibila de unde vom putea sa cumparam mancare? :question: :exclamation: :question:

eu v-am avertizat… SATUL (pt ca unul e) e la o ora de mers pe jos. si acolo gasiti alimentara si chioscuri de sat. si sa fii sigur ca mancarea de la cantina o sa fie putina :cry:

Mancarea de la cantina e de kkt, azi dimineata am primit o felie de salam, si una de branza, o lingujra de margarina si doua felli de paine, a trebuit sa merg pana in Focsani ca sa manac acceptabil (am mancat o pizza :smile:), si acum mi-e mila de saracii elevii care stau si mor de foame la Galaciuc.

Pizza ta a costat cel putin 80.000 lei EXACT cat este alocatia de hrana pe o zi/elev. Nu mai pun la socoteala drumulCe ai fi vrut la micul dejun? Ce mananci acasa?


Pizza?emil

Dintotdeauna mancarea la galaciuc a fost putina si nu prea grozava.


Asta este tabara, nu cred ca organizatorii de concursuri pot face ceva.

Acasa mananc mancare… altceva nu mai am de spus…

Mancarea a fost buna insa putina…asta a fost parerea a mai multor persoane. Ce era rau e ca trebuia macar un chiosc pe undeva pe aproape ca poate altii mai vroiau, iar de acasa…ce am avuteu s-a stricat in doua zile pe caldura aia…

Va cred ca sunteti obisnuiti sa stati cam mult in fata calculatorului (ca si mine de altfel) si putin aer de munte va cam face stomacul sa ceara mancare. Si cum mancarea de la cantina nici nu e ca cea de acasa… Las’ ca dati voi de faculta, ce-o sa mai cautati mancare; si prin ultimul colt de frigider :smile:. Asta nu foarte des, dar o sa vi se intample odata si odata.Si pana la urma, asta e. Banii sunt putini. Si sa nu mai spunem de Sanepid :smile:.Daca doreati mancare. 10km in directia Lepsa. Pensiunea Speratnza. Ciorbe super. Nu va atingeti de fripturi ca vi se tripleaza nota de plata.Vivi, te contrazic, in 2001 a fost ceva mai multa mancare…parca. Si de atunci nu prea am mai vizitat cantina de la Galaciuc. Am venit doar pe cont propriu, cu mancare proprie… :smiley: