Marimea surselor proiectului / Incarcare pe GitHub (citeste-ma)

Dorim să vă amintim faptul că GitHub este o soluție pentru gestiunea codului sursă. Plecând de la această premiză vă rugăm să nu încercați să încarcați fișiere mai mari de 50MB pentru că nu va funcționa așa cum vă doriți.

În cazul în care aveți astfel de probleme vă rugăm să le adăugați în fișierul .gitignore pentru a avea probleme la încărcarea codului sursă (alternativ puteti sa le stergeti cand faceti commit).

1 Like

Ne chinuim de 3 zile sa incarcam proiectul pe github si nici un rezultat .Am
incercat sa incarcam un singur fisier( sau in imagine 3 fisiere), dar nu
se realizeaza sync decat vreo 30% dupa care se opreste.

Imaginile, bazele de date si filmele nici macar nu se incarca in commit, desi au o marime mai mica de 20 MB, iar butonul de Commit to master nu este activ. Am incercat toate aceste lucruri pe mai multe statii, din locuri diferite si rezultatul este acelasi.

Am uitat sa specific ca am creat un repository public, dar rezultatul este acelasi.

Trebuie incarcat pe repository-ul specificat la inscriere sau pe cel primit de la noi.

Robert

Participantii care au proiecte care depasesc 100 MB au permisiunea juriului sa faca o arhiva si sa o incarce pe GitHub in zona de releases ca si atasament:

Pentru ca proiectul nostru e mare (peste 600 de MB) am dori sa stim daca fisierele wmv le putem incarca pe youtube(pe github sa punem doar link-ul). Avem installer la proiect. Acesta trebuie incarcat si el pe github sau il aducem cu noi in tabara impreuna cu masina virtuala?