Matter of Life & Death: Pierdut CD foarte important

Am pierdut un CD-RW Raxon cu documente foarte importante. Daca stie careva pe unde e si cum as putea sa-l recuperez va rog scrieti pe forum. CD-ul (din cate tin minte) avea un folder numit ‘savehdd’. Din cate imi pasa puteti sa copiati absolut tot ce este pe el, numai sa ajunga CD-ul la mine.Multumesc frumos.P.S. Nu promit recompensa, ca nu-mi permit, insa corespondenta o voi plati eu.

imi vreau si eu ceasul inapoi!!!

nashpa … aiurea … cam nasol … se pare ca nu doar noi am fost calcatzi de hotzi … oricum sarmanu’ nks14 … el a avut cel mai mult de pierdut … era chiar culmea daca o tabara de kko cum a fost asta la galaciuc nu se termina … atat de nashpa :disappointed:

intrebarea mea este :" a gasit cineva ceva dupa ce a anuntat pe ast forum?"… ca eu nu mi-am gasit ceasul, desi ofer si recompensa :disappointed:(…

pt Bucuresti: Lanterna voastra e la mine… Vi-o trimit prin colet postal!

pt "… " : Am mai gasit un tricou pe la mine prin bagaje…

Roxana, imi trimiti si mie tricoul pls?

[Alexandra Gartu, str. Cornisa Bistritei, bl.34, ap 42, Bacau]

Nu ca ar fi f important dar nu strica niciodata.

Am incredere in voi GalaciucPeople ca n-o sa expediati cine stie ce chestii pe adresa (junk).

Eu am gasit o sapca la mine in camera…

O revendica cineva?

In plus am mai pierdut un inel…dar nu ma astept sa-l gasesc.

e tricoul vostru ma refer la ala cu Infoeducatie??? oki numai ca nu promit ca o sa-l trimit in f scurt timp…sapca cred ca e a Catalinei … nu am gasit nici un inel… voi nu ati gasit nici un ceas???

Nu conteaza cat de repede sau de tarziu. Mi-ar place insa sa-l am k amintire … Probabil ca daca il port o sa se faca aiurea la prima spalare ca are bug-uri dar ca reminder e chiar fain.

oki am inteles… ideea e ca plec cat de curand si nu prea am timp… dar promit sa-l trimit cu prima ocazie… mai nu reusec sa dau de tine pe yahoo … ce id ai? eu is cu roxana_ag2001 sau roxana_ag17 dar mai degraba cu primul…

alexxxxandra

Nu conteaza cat de repede sau de tarziu. Mi-ar place insa sa-l am k amintire ... Probabil ca daca il port o sa se faca aiurea la prima spalare ca are bug-uri dar ca reminder e chiar fain.Mama mi l-a spalat si arata OK :smile:. O fi ori mama ori masina de spalat desteapta :smiley:.

yahoo:alexandra_gartu

sau poate detergentul? sau toate la un loc :laughing: :laughing: :laughing:

Toate ca toate, dar pe CDul acela chiar aveam chestii importante. Nu m-ar fi interesat chiar atat de tare daca nu stergea fratimiu (alias Brother&Co.) toate documentele mele de pe computer.So, please, please give it back. De fapt, mai intai va rog cautati-l pe unde credeti ca ar putea fi… si dupa aceea mi-l trimiteti. Ar fi pacat sa fi muncit degeaba de la inceputul anului, nu? Chiar am nevoie de backupul acela.Va multumesc anticipat.

tu de unde esti? nu de alta da am gasit la noi in cabana (rachitasu) un cd chiar inainte sa plecam si era raxon… nu cred ca era CD-RW… si sper din tot sufletul ca nu era de-al tau deoarece l-am folosit pe post de freesbee si s-a cam dus dracului…

nu mai are rost sa cer inapoi ce mi s-a furat … dar … mi-am adus aminte ca am pierdut ceva … deci, ANUNT:

am pierdut o bucata de pamant,care (din cate stiu eu) in ultima seara de tabara se aflat in unghia mea, intr-un loc sigur. Ofer recompensa.

Raspundea la numele de “dirty”

to Floppy:

Sunt din Iasi… Sigur nu era CD-RW? Si eu sper la fel de mult ca nu era al meu…

Io am fost cu Floppy in cabana cand a gasit CD-ul shi 75% sigur ca nu era CD-RW (daca era … il luam eu sigur :laughing:)

Sunt curios ce-o sa se mai piarda anu asta :unamused: :fearful: :smiley: :cry:

Ahhh… uita-te un pic la data inainte sa posteziPosted: Thu Sep 02, 2004 12:53 am