Merchant Mall - Web - Brasov - 2007 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Brasov

Descriere

Merchant Mall este o aplicatie web ce suporta prezentarea mai multor magazine intr-unul singur. Este exact cu un mall real, numai ca este online.

Magazinele sunt construite tot pe baza mall-ului si suporta schimbari de template la dorinta utilizatorului.

Plata produselor este facuta prin PayPal Web payments Pro, si plata “chiriei” se face prin PayPal IPN.

Exista 3 tipuri de utilizator si anume: client, posesor magazin si posesor mall care are acces total asupra aplicatiei.

Tehnologii

PHP&MySQL

Cerinte sistem

N/A

Realizatori

Vrancianu George Razvan

  • Scoala: C.N. de informatica “Grigore Moisil” Brasov
  • Clasa: X
  • Judet: Brasov

ScreenshotsIn screenshot-ul al treile apare o interfata (template) interesanta.

Este facuta de tine?

Arata foarte bine! Imi place. Multa bafta la galaciuc!

Ca un side note, ce magazin ar fi complet fara ciorapi sosete si mere :stuck_out_tongue:

Site-ul nu are o identitate foarte bine conturata, nu are un brand bine definit si elementele de design nu mi se par sa aiba o continuitate anume.

nu credeti ca seamana bine asta http://www.zymic.com/template_preview.p … 8&cat_id=1 (un mic search pe google cu cuv “free templates”) cu Poza 3?

In cel de-al treilea screenshot ai incluse informatii confidentiale privind plata online (username-ul si parola de PayPal), lucru grav din punct de vedere al securitatii. Daca tot ai fi insistat sa faci un screenshot la acea pagina ar fi fost bine sa faci macar un blur la campurile cu informatii sensibile.

datele acelea de cont sunt ale unui cont sandbox, de test… deci nu avea rost sa ascund, si oricum mai este inca un fisier criptat. Daca era un cont live bineinteles ca ascundeam.intr-adevar… seamana template-ul din partea de administrare cu cel free, ca mi l-am luat model (a nu se intelege folosit). Eu ma descurc bine cu Photoshop si xhtml,css dar imaginatia nu prea da roade asa ca de multe ori ma uit pe la alte site-uri pentru inspiratie.aplicatia este inca in dezvoltare, dar de o luna si jumate l-am cam lasat de izbanda. mai am de integrat taxele US postal service si FedEx. astea sunt bazate pe greutate si cod postal :fearful:. Sper sa finalizez modificarile propuse pana pe 6 :smiley:

Tu glumesti? Toate elementele grafice din template sunt identice cu cele din design-ul tau, inclusiv stelutele de pe portocaliu. Eu ma asteptam sa recunosti ca l-ai folosit. :laughing:

eu te cred ca nu ai downloadat de acolo templateul si l-ai folosit “as it is”, doar ca te-ai uitat cum arata, ai pornit photoshop, editor xhtml/css si ai zis ‘hai sa fac la fel’. Asta inseamna ca ai merite doar pe jumatate, adica pentru treaba inginereasca, mai putin pt cea de design/concept…

nu glumesc. stelutele alea de pe portocaliu de care zici sunt facute cu un pattern simplu, un patrat intors la 45 de grade, din colturile dreapta si stanga ies 2 linii orizontale, iar de sus si de jos din fiecare iese cate 2 linii, avand intre ele 60 de grade, iar la capatul lor au un triunghi dreptunghic, iar linia este perpendiculara pe ipotenuza acesteia, big deal …Recunosc ca singurul lucru pe care l-am copiat a fost iconita de news. :unamused: