Misterele Egiptului antic - Soft Educational - Bucuresti - 2014 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft Educational
  • Judetul: Bucuresti

Descriere

“Misterele Egiptului antic” reprezinta un soft educational care are ca scop prezentarea intr-un mod interactiv a curiozitatilor despre misterioasa civilizatie egipteana. Softul este structurat in 4 capitole mari, fiecare continand alte subcapitole organizate tematic. Fiecare subcapitol este insotit de un fundal muzical tematic si este alcatuit din texte informative (citite optional de catre o voce din fundal) si mici aplicatii cu scopul asimilarii informatiei intr-un mod cat mai interactiv. Fiecare capitol este finalizat cu cate un test scurt (sub forma de grila/rebus/aplicatii de prezentat ori descifrat) in urma caruia utilizatorul capata un anumit statut. Pentru a intra in soft, utilizatorul trebuie sa-si faca un cont cu nume si parola (care ulterior vor fi salvate intr-o baza de date) obtinand statutul initial de TURIST. Prin rezolvarea corecta a testelor si obtinerea unui punctaj cat mai mare, utilizatorul poate sa obtina statutul de ARHEOLOG, EXPLORATOR, SCRIB respectiv EGIPTOLOG. De asemenea, statutul fiecarui utilizator va fi salvat in aceasi baza de date; in cazul in care acesta paraseste aplicatia, el putand continua de la nivelul ramas.
ex: Pentru obtinerea statutului final, utilizatorul va trebui sa raspunda la cerinte despre 10 zei egipteni. Dupa ce citeste informatia, ii sunt adresate niste intrebari la care trebuie sa raspunda cu cuvintele lui, softul nefiind construit dupa gasirea unor raspunsuri fixe (utilizatorul se poate exprima in orice fel). Daca informatia prezentata este corecta, utilizatorul este redirectionat la meniu. De asemenea, el poate sa-i adreseze zeului suprem, Amon-Ra, absolut orice intrebare legata de orice cerinta ceruta.
Softul reprezinta un mijloc interactiv de invatare si poate fi integrat cu usurinta in platforme educative. Informatia este bine sintetizata si insotita de imagini sugestive astfel incat sa nu plictiseasca utilizatorul si sa poate asimila cunostiinte noi intr-un mod atractiv.

Tehnologii

Limbaj C#, Free Audio Editor

Cerinte sistem

NET.Framework 4.0, rezolutie minima 1280x768, Windows 7/8

Realizatori

Turcu Andrei Cristian

  • Scoala: C.N. Gheorghe Lazar
  • Clasa: 10
  • Judet: Bucuresti

Screenshots