More than a face - Multimedia - Hunedoara - 2015 Online

Informatii generale

Descriere

Ideea a pornit de la importanța prețuirii vieții. Pentru că multe persoane nu realizează cât de important este să apreciezi viața pe care o ai, doar atunci când sunt puse într-o situație critică. Filmul realizează discrepanța între viața pe care o are personajul principal, Bianca, și cât de recunoscătoare ar trebui să fie pentru tot ceea ce are. Aici apare clona Biancăi care prinde viață dintr-un desen pe care protagonista îl începe. Clona consideră că are drepturi asupra vieții Biancăi deoarece crede că aceasta nu știe să aprecieze tot ceea ce are, are o familie, are prieteni care îi sunt ca frații pe care nu i-a avut niciodată și mai ales are posibilități de care mulți nu beneficiază. Astfel clona începe să-i fure Biancăi prietenii, obiceiurile și într-un târziu viața. Protagonista sesizează o dezordine în viața sa. Colegii nu îi simt lipsa la școală, prietenii nu îi mai sunt atât de apropiați, dar toate acestea prind contur când Bianca și clona se întâlnesc și în acel moment Bianca are în fața ochilor problema care s-a instalat în viața ei și nu este clona, ea este doar ceea ce a făcut sa realizeze problema, aceasta fiind faptul că nu a prețuit tot ceea ce a avut până când cineva ar fi dat orice să aibă. Astfel Bianca îi spune și colnei cât de mult își iubește viața, acum realizând cât de norocoasă este, iar colna văzând satisfacția pe care o are Bianca, dispare pentru totdeauna și în urma ei rămâne desenul Biancăi, cu o ultimă urmă de identitate, semnătura ei.
Montaj
Filmarea s-a desfășurat de-a lungul mai multor zile, iar elementele montajului au fost factorul decisiv în crearea sensibilității filmului. Cel mai important efect folosit a fost Morphing-ul, prin care clona prinde viață din autoportretul Biancăi.
Coloana sonoră este menită să dinamizeze acțiunea filmului. Indicațiile și vocea naratorului fixează acțiunea și ideile principale.
Programul folosit in montaj a fost Pinnacle.
Filmul s-a desfășurat după un scenariu detaliat al cărui importanță a fost majoră.

Tehnologii

Pinnacle Studio15

Cerinte sistem

Windows Media Player

Realizatori

Todea Bianca

  • Scoala: Colegiul National “Aurel Vlaicu”
  • Clasa: 9
  • Judet: Hunedoara
  • Oras: Orastie

Barbu Teodora

  • Scoala: Colegiul National “Aurel Vlaicu”
  • Clasa: 9
  • Judet: Hunedoara
  • Oras: Orastie

Screenshots


Va rog sa postati link-ul din nou deoarece cel furnizat nu functioneaza. De asemenea va recomandam sa folositi YouTube.

https://youtu.be/PlFAr_JOMZM