Movie Maniacs - Soft Utilitar - Ialomita - 2012 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft Utilitar
  • Judetul: Ialomita

Descriere

Movie Maniacs
este un soft profesional de organizare a filmelor pe care le detinemin portofoliu. Fie ca este vorba de filmele pe care le detinem pe DVD, fie ca e vorba doar despre filmele pe care le-am vizionat in ultimele 4 luni, Movie Maniacs ofera posibilitateade a le organiza intr-un mod placut, dandu-i accesul utilizatorului la aceastea in oricemoment si intr-un mod foarte simplu.

Tehnologii

C#, Microsoft Access

Cerinte sistem

Aplicatia poate rula pe orice sistem de operare Microsoft Windows ce suporta NetFramework 4+. Configuratia minima a unui calculator ce poate sustine aplicatia este de 2GHz singlecore, 64 MB RAM, 10 MB HDD, dar este recomandat ca sistemul sa detina maimult de 128 MB RAM, restul configuratiei minime fiind suficienta pentru o rulare mai mult decat decenta a aplicatiei

Realizatori

Lambru Andrei Cristian

  • Scoala: Colegiul National “Mihai Viteazul”
  • Clasa: 12
  • Judet: Ialomita

ScreenshotsSalut,
O întrebare, de unde actualizezi informațiile despre filme?
Dacă extragi informațiile de pe un site cum o faci? REGEX sau altă metodă? :smiley:

Salut!

Programul Movie Maniacs extrage informatiile de pe mai multe site-uri, printre care si site-ul IMDb. O documentatie destul de completa, dar out-dated se poate gasi aici : http://maniacsmovie.blogspot.ro/ .

Folosesc patterneruri pentru a face update-ul filmului. Din codul HTML returnat de serverul site-ului extrag in timp liniar fiecare informatie pe care o doresc.

O zi buna in continuare si multa bafta :smile: !

Teoretic sa folosesti datele pe la IMDB incalca ceva legi.

Te-ai informat inainte sa ma acuzi de ceva nefondat?

"You may not use data mining, robots, screen scraping, or similar online data gathering and extraction tools on our website."[/quote:peg2bqzs]

[quote:peg2bqzs]Din codul HTML returnat de serverul site-ului extrag in timp liniar fiecare informatie pe care o doresc.

Fisierele de pe alternate interface nu sunt in format HTML.


PS:
Concidenta face ca firma pentru care lucrez este proprietara IMDB :smile:.

Intradevar, ai dreptate, din pacate programul meu foloseste o tehnologie de preluare a informatiilor care teoretic este interzisa de IMDb. Dar oricum nu voi putea participa la concurs, asa ca discutia este redundanta :smile: .

Voi updata cat mai curand posibil programul la standardele cerute de IMDb pentru a putea sa-l distribui gratuit pe internet.