MovieHouse! - Web - Suceava - 2007 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Suceava

Descriere

Un site care vrea sa aduca cat mai multe detalii despre filme vizitatorilor si sa creeze o lume in care “devoratorii” de film sa poata comunica.

Tehnologii

XHTML, CSS, PHP, MySQL

Cerinte sistem

Hardware:
nu sunt
Software:
Apache+PHP+MySQL

Realizatori

Rotaru Stefan

  • Scoala: Colegiul National “Stefan cel Mare”
  • Clasa: XII
  • Judet: Suceava

Screenshots

Din screenshot situl nu prea are identitate.

Adica nu stiu pe ce sit sunt fara sa ma uit la titlu.

www.moviehouse.ro ?

Ce avantaje am daca ma inregistrez ?

am selectat varianta in limba engleza a site-ului, dar in afara de meniuri stirile sunt in romana, paginile nu mai merg (sigur ai probleme cu redirectarea) … si in rest, ca o parere personala, … mai ai 1 luna de zile, dar iti sugerez sa lucrezi mult mult la el, daca vrei sa faci o impresie buna la infoeducatie (asta daca nu vrei sa starnesti rasetele celor din spatele tau ) .

Mai trebuie lucrat . succes

Scuze, dar mie mi s-a parut neserios, am si scris un mail propunatorului. Nu a catadiscit sa dea o descriere, detalii, etc.

In plus, ne trimite la nu stiu ce site de reclamatii daca vrem sa …comentam!

Eu personal, am respins aceasta lucrare :-|Nu e bine, dar poate ca isi mai revizuieste atitudinea.succese!

Pai in mail nu a fost specificat de ce a fost respins si nici macar faptul ca a fost respins

mail-ul: “Niciodata nu poti sti unde te mai poti intalni cu oamenii pe care ii

iei

la misto!

Fii serios ca te ajuta mai mult…emil onea”forma mail-ului trebuia sa fie:Proiect respins, motivatie descriere prea scurta… sau si mai bine era sa puneti o limita inferioara a lungimii descrierii si atunci va scriam cat doreati despre site…

Descriere MovieHouse.roProiectul isi propune crearea unei baze de date privitoare la cinematografie si tv, dedicata in special utilizatorilor din romania.

Punctele tinta sunt: interactiunea prin mesaje private si discutii privitoare la filme, stiri, etc, intre utilizatori, crearea unui sistem de recomandare a filmelor in functie de starea psihologica in care se afla utilizatorul, sau in functie de alte criterii si punerea la dispozitia utilizatorilor anumite stiri din acest domeniu.

Bineinteles, cum toate proiectele au un termen limita mai am si eu timp, pana pe 6 august sa-mi ating obiectivele.Daca descrierea facuta si site-ul pus la dispozitie de prietenul meu alexqball nu este de ajuns, ma puteti contacta si intind descrierea succinta si la obiect pe 3 pagini ca sa fie mai mare.

:stuck_out_tongue: bafta

Hai k ai inceput cu stangu. Oricum mai ai foarte mult de lucrat la site. Bafta :smile:

asta cu inceputul cu stangul e bezea… nici n-am inceput-o…

De ce ai un aer asa ostil, ca si cand ai veni la infoeducatie ca sa te razboiesti cu toti? Ultima oara cand am verificat, acest concurs era facut PENTRU tine (“tine” impersonal) deci tot ce poti face TU (tot impersonal) este sa respecti parametri care iti sunt impusi, si sa arati putin respect, daca nu condescendenta. Sper sa iti imbunatatesti lucrarea la un nivel care sa iti rascumpere atitudinea

ii adevarat ca am avut un aer ostil in raspunsurile mele si in mod normal nu-l am… as putea spune mai multe dar nu mai are rost sa am aceasta atitudine pe forum… si eventual sa-mi fac dusmani…

asa ca da o sa colaborez mai mult… multa bafta

as putea spune mai multe dar nu mai are rost sa am aceasta atitudine pe forum... si eventual sa-mi fac dusmani..


Nu cred ca se pune problema de facut dusmani. In general cei care vin la infoeducatie vin de placere nu ca sa se rezboieasca intre ei. E chiar o atmosfera placuta. Poate asta ar fi chiar cel mai bun motiv sa iti schimbi atitudinea.

Spor la lucru... o sa ai nevoie

Oricum, nu pot zice ca este total nejustificat sa fi fost mai ostil. Ai fost defensiv, intr-o oarecare masura, toti iti zic cam acelasi lucru, “imbunatateste-ti lucrarea”,“nu stiu ce”, si e doar o reactie… Sunt doar niste discutii astea… acolo cand vii, o sa vezi, totul o sa fie in regula. Cat despre lucrare, hai sa nu o mai apreciez, caci si eu mai am destul de lucru…Spor pana in dimineata lui 6 :smile: