My PC

in cazul in care unii concurenti vor prezenta pe calculatorele proprii, ceilalti concurenti vor avea voie sa prezinte si ei pe acele calculatoare?? (asa mi se pare corect… voua nu? :hankey: )

-se poate sa participam cu propriul calculator? :fearful: :smiley:

se poate si cu laptop?

“Numai daca este absolut necesar”

da…dar daca pentru unii e “absolut necesar” sa prezinte pe un comp de 2 ori mai performant (decat cele standard) …n-ar fi corect sa prezinte toti pe acel comp??(e de preferat ca toti sa porneasca in concurs cu aceleasi sanse :hankey: , nu?)

  • cerinte de sistem rezonabile (PIII/128 MB RAM, Win2000, multimedia)

    * lucrarile trebuie sa fie portabile pe orice sistem, transportate pe dischete sau CD-ROM

    * nu se admit lucrari aduse pe HDD si nici cele accesabile doar prin Internet!

    citeste si tu pe prima pagina de la DESFASURARE :unamused:

Buna seara,Discutia cu “calculatorul de acasa” mi se pare inutila!

Nu performanta sistemului pe care este implementata lucrarea, va da valoarea acesteia, ci mai degraba portabilitatea ei si usurinta in exploatare.

Bine ca ne dati idei! Vom publica, asa cum am promis, o lista de criterii care sa mai tempereze aceasta “furie” pe scule bune si nu pe lucrari bune!

Trebuie sa intelegeti ca munca de programator cere o buna analiza si o buna adaptare la conditiile in care se lucreaza, la o buna interfata cu utilizatorul si la o buna usurinta in exploatare.

In anii trecuti au fost premiate lucrari foarte simple, aparent, cu o interfata grafica modesta, dar cu idei bune!

Va rog sa tineti cont de acest sfatva multumesc,

emil onea

tmircea

* cerinte de sistem rezonabile (PIII/128 MB RAM, Win2000, multimedia)
* lucrarile trebuie sa fie portabile pe orice sistem, transportate pe dischete sau CD-ROM
* nu se admit lucrari aduse pe HDD si nici cele accesabile doar prin Internet!


citeste si tu pe prima pagina de la DESFASURARE :unamused:Si ce vezi rau in aceasta?
Fii mai explicit

citeste si tu pe prima pagina de la DESFASURARE Rolling Eyes


am citit regulamentul si dupa aia am mai citit niste discutii de pe forum si vivi parca (scuze daca ma insel) a spus ca daca e absolut necesar unii concurenti pot prezenta pe compurile lor ... (de aceea aveam, am niste nelamuriri)

nu este vorba de o "furie" pe scule bune... atata tot ca anumite programe au nevoie de niste cerinte de sitem putin mai mari (nu exagerate)

ex. aplicatiile care folosesc opengl-ul si randeaza destul de multe triunghiuri ar avea nevoie de placa video externa (minim gforce 2 la 32) si de un procesor pe la 1 Ghz.
tripwire

ex. aplicatiile care folosesc opengl-ul si randeaza destul de multe triunghiuri ar avea nevoie de placa video externa (minim gforce 2 la 32) si de un procesor pe la 1 Ghz.


'Destul de multe triunghiuri' nu inseamna ca este absolut necesar sa vii cu sistemul de acasa (sau sa prezinti pe alt comp decat cel adus de organizatori).

Uneori am senzatia ca nu vedeti padurea din cauza copacilor. Va agatati de sisteme super performante, uitand ca juriul nu va aprecia cat de super multe triunghiuri randeaza OpenGL-ul pe sistemul pe care prezinti, ci mai degraba felul in care ai gandit aplicatia, utilizabilitate, utilitate, etc.
  • daca un gforce 2 la 32 e super performant…yo nu mai stiu ce sa zic :hankey: (credeam ca nu e o cerinta kiar absurda)

    - nu vreau sa deviez de la subiect si sa intru intr-o polemica fara rost … cred ca organizatorii vor avea grija ca fiecare sa fie multumit de desfasurarea concursului

intr-adevar este clar ca un calculator mai performant il ajuta pe cel care nu prea se deranjeaza sa programeze eficient doar prin faptul ca algoritmii sai obositori sunt executati mai cu repezime.(…)