My School's Page - Web - Timiș - Lucrari 2015 Nationala

Informatii generale

Descriere

My School’s Page este un produs soft ce poate fi utilizat de catre elevi, profesori si administratorii oricarui liceu. Aplicatia poate fi folosita pentru a gestiona mai usor activitatea eleviilor (notele si absentele acestora) de catre cadrele didactice, precum si introducerea unei forme mult mai usuare si accesibile in vederea comunicarii mai rapide cu acestia.
În acelaşi timp, elevii au la dispozitie o serie de unelte interactive: pot sa isi simuleze notele, astfel incat sa isi precalculeze eventualele medii, pot sa vizualizeze in timp real notele, cat si absentele lor, si pot sa interactioneze cu alti utilizatori (elevi/profesori) prin intermediul unui forum sau al mesajelor private.
De asemenea, profesorii au la dispozitie o varianta alternativa a „catalogului”, deoarece pot sa treaca notele si absentele direct de pe telefonul dumnealor, cat si sa le motiveze, elevii fiind anuntati printr-un E-mail, iar parintii printr-un SMS, in momentul in care primesc o nota / absenta.
Nu in ultimul rand, din dorinta de a realiza un proiect care sa fie usor accesibil de catre toata lumea, aplicatia noastra este disponibila pentru toate sistemele de operare: Linux, Windows, Android, iOS, etc.

Tehnologii

Proiectul a fost realizat in intregime in PHP.

Cerinte sistem

Nu sunt cerinte speciale pentru a rula aplicatia web.
Avem nevoie doar de cateva specificatii modeste pentru rularea paginii web.

Realizatori

Mihai-Alexandru Matraguna

  • Scoala: Liceul Teoretic “Grigore Moisil” Timisoara
  • Clasa: 11
  • Judet: Timiș
  • Oras: Timisoara

Screenshots