My Sweet Home - agentie imobiliara - Web - Bucuresti - 2006 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Bucuresti

Descriere

My Sweet Home este un site dimanic, cu o interfata prietenoasa si care ofera oricand informatii complete despre orice imobil aflat in baza de date.
Este usor de folosit permitand fiecarui utilizator sa caute exact ce isi doreste.
Acesta este compus din trei module: unul pentru vizitatori, unul pentru agentii imobiliari si unul pentru administrator. Cu ajutorul acestor module sunt satifacute cerintele tuturor tipurilor de utilizatori ai acestui site : potentialii cumparatori, agentii imobiliari care posteaza anunturi si administratorul site-ului.

Tehnologii

PHP, MySQL, HTML, CSS

Cerinte sistem

IE 5, Opera 7, Firefox

Realizatori

Dunca Alexandra Ramona

  • Scoala: Colegiul National Gheorghe Lazar Bucuresti
  • Clasa: XII - a
  • Judet: Bucuresti

ScreenshotsReferitor la sitemul pe care lucreaza situl, firmele platesc ceva pt ca sa primeasca cont? Daca nu, de ce?

da…evident ca platesc ceva…sau macar teoretic…totul se face pe baza unui contract…sau o sa se faca…oricum…asta e doar un proiect :smile:

Eu nu stiu daca tu ai facut proiectul asta doar pentru Galaciuc, dar cred ca ai putea sa-l implementezi unei firme de afaceri imobiliare… asta daca n-ai facut-o deja :flushed:

Siteul pare destul de complex si bine organizat. Imi place… Poate ai mai putea sa te gandesti putin la combinatia de culori (nu prea merge verde cu galbel in acelasi loc) si la aranjarea textului in pagina (vezi poza 1)… Atunci ar arata super (cred ca mai ales pentru tema paginii tale aspectulvizual este esential).Bafta la concurs!

( si ce pot sa-ti zic… sper sa scoti ceva bani pe proiectul asta… care pare muncit :laughing: )

pai sa stii ca n-am facut inca asta…desi mi-ar placea…inca mai trebuie s ama gandesc la niste chestii…oricum mai ma cate ceva de lucrat la el(maruntisuri)

oricum, multumesc pentru sfaturi