Salut!
mr.k
o intrebare de ultim moment…ai fost cu acest site si la IT-FEST 2007 in Timisoara?
nu, nu am ajuns, desi mi-as fi dorit sa particip; daca ai fost implicat in IT-FEST, felicitarile mele, am auzit numai lucruri bune! poate altadata, as vrea macar sa fiu spectatoare…
Scytale
Ciudat, asta e un soft care a fost la infomatrix acum 2 ani.
Nu erau doi autori?
a. mypAD, identitatea, si nu mypAD site-ul a participat la infomatrix la DC anul trecut, iar nu la soft, unde a luat aur - ca identitate, altfel site-ul ar fi constituit o parte mult prea mica din proiect
b. cu mypAD scopul meu n-a fost sa va arat cat de bine ma descurc sa fac un site, ci efectiv, sa ajut o idee buna a mai multor oameni sa se puna pe picioare; nu m-a interesat sa castig ceva cu el, in afara de publicitate (nu pentru mine, ci… ; tot aici: multumesc Brasov, keep in touch), intelegere si ochi deschisi
c. nu erau doi autori; fostul meu prieten era team-leader, fara vreo implicatie (in afara de cea care rezulta evident), nici macar in calitate de team-leader
dupa aceste explicatii, sper ca ti-ai dat seama de intentiile mele cu mypAD, in esenta
Toate cele bune si vacanta placuta,
Teo
------
LUPTA CONTINUA, STAY FREE!