Natura si mediul - Web - Bihor - 2008 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Bihor

Descriere

Un site destnat tuturor celor care doresc sa afle informatii despre mediul inconjurator , poluare si combaterea poluarii intr-un mod atractiv.

Tehnologii

Macromedia FLASH 8 , Adobe After Effects CS3

Cerinte sistem

P4 1400 Mhz/AMD la fregventa echivalenta ,256 MB RAM ,16 MB VGA CARD

Realizatori

Torjoc Dumitru-Florin

  • Scoala: Gr. Sc. “Vasile Voiculescu” Oradea
  • Clasa: 12
  • Judet: Bihor

Screenshotsinteresanta poza din fundal cu verde

wow in sfarsit vad si eu un site care sa aiba o interfata grafica mai placuta.

Ok…poate se vor supara unii pe mine. Dar designul e aproape ca al aluia cu DM nu stiu ce (tot pe aici pe forum era un site).

WTF?

Verdele ala iti zboara ochii…
Text negru pe fundal verde? Din regulile web-ului si al bunului simt…text alb pe fundal verde.
Soarele din stanga sus iar iti zboara ochii in toate directiile numa’ la monitor nu.

Si totusi…unde e grafica aia de-ti pica fata? :confused:

Daca designul are multe bliz-blizuri asta nu inseamna ca e placuta. Mie mi se pare prea incarcata … si prea “verde”. :smiley:

arata destul de ok, insa sunt in mare parte de acord cu shadowOne… intr-adevar, in unele locuri nu e chiar lizibil textul… si grafica e un pic obositoare… parerea mea :smile:

ma, am incercat sa fiu incurajator, dar vad ca voi sunteti prea rai :laughing: macar ar trebui apreciata intentia, pentru ca se poate vedea clar o schimbare fata de celelalte design-uri

O schimbare e clar ca se poate vedea. Dar nu mi se pare a fi una pozitiva. Arata mai mult a afis decat a site web si sunt foarte obositoare culorile folosite.

Site-ul e dragut, dar cum au zis si baietii mai devreme, e mult prea strident… incearca sa diminuezi un pic contrastele incat, daca te muti cu ochii dintr-un colt in altul sa nu fi nevoit sa te reobisnuiesti cu imaginea :smile: …pentru ca pentru un user, daca incepe sa simta ca il oboseste site-ul sau ca se chinuie sa citeasca etc, este foarte probabil ca-l va parasi si va cauta altul care sa aiba ce-l intereseaza…
All in all, i’m saying that: e faina ideea si dragut designul, dar redu din contrastele de culoare :smile:

Aici altfel se pune problema , sunt animatii multe (aproape totul este animat chiar si schimbarea paginilor …) care diminueaza stridenta aceea :stuck_out_tongue: , iarasi depinde putin si de display … sunt multe poze care ajuta mult, slideshow ,etc , ceea ce nu apar in poze ci doar in demo … :wink:

alecman

dar redu din contrastele de culoare :smile:ori creeaza posibilitatea ca fiecare utilizator sa aiba un anumit control asupra culorii textului si a fundalului

Si bling-bling-urile negrilor sunt animate (n-ai vazut ce falfaie dintr-o parte in alta?) si tot iti intorc privirea :smile:)

Eu nu stiu ce va deranjeaza asa tare culorile , iarasi sa pun un control al culorii ar insemna sa creez mai multe animatii in culori diferite care iarasi trebuiesc modificate in after effects (pentru ca nu le pot controla culoarea cum trebuie) , iar introduse in flash , ceea ce rezulta un flash mai mare care necesita mai mult timp de loading ; uitati-va si voi pe http://templates-monster.com/ sa vedeti cum au aia siteurile in flash , si totusi este mult de lucru la un site in flash cine a mai facut asa ceva stie 100% :stuck_out_tongue:

Poluarea nu se agraveaza :neutral_face: , ci gradul sau nivelul de poluare poate sa fie ridicat sau scazut.
Prima poza este interesanta, imi plac efectele.

Design-ul e interesant, culorile imi plac, totusi nu inteleg de ce ai face un site cu rol informativ in flash 100%. Scopul unui astfel de site e sa aduca informatiile in fata utilizatorului cat mai rapid, ceea ce nu cred ca e cazul aici. Si daca ai ceva gen dynamic loading tot cred ca dureaza mai mult sa se incarce decat un site normal.

In plus cititorul e obligat sa foloseasca un scroll bar desi are un monitor cat china :smiley: si textul ar putea cu usurinta sa se incadreze pe o pagina.