NetShadow - Soft - Brasov - 2005 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Brasov

Descriere

NetShadow este o aplicatie prin care se pot administra si supraveghea calculatoare de la distanta prin intermediul unei conexiuni LAN/WAN. Printre functii se numara: manager de aplicatii, manager de procese, manager de fisiere, remote shell (command prompt) si keylogger.

Tehnologii

Borland Delphi 7, Borland Delphi 2005

Cerinte sistem

2 calculatoare 800 MHz Pentium III sau echivalent, 128 MB RAM, 2MB spatiu liber pe HDD cu sistem de operare Windows? NT/2000/XP legate in retea. (Unele functii nu suporta platforma 9x)

Realizatori

Kerekes Felix

  • Scoala: C.N. “Dr. I. Mesota”
  • Clasa: 9
  • Judet: Brasov

ScreenshotsNu are nimeni nici o parere despre proiectul meu? :smile:

Captură de ecran, mouse & keyboard real-time? :smiley:

Dap, exista, am facut-o dupa ce am inregistrat programul pe site, asa ca nu apare in screenshot. O sa vezi la Galaciuc! Trimite numai partea care s-a schimbat folosind compresie prin libraria ZLib (aceasi folosita pt pozele .png). Mai am de gand sa adaug si audio streaming si microphone capture, sa vad dak apuc sa termin pana incepe concursul

E bine să facă multe dar nu uita să-ţi pregăteşti prezentarea şi documentaţia. :wink:

Yep, mersi deocamdata cu documentatia stau prost. :confused:

Nu inca :cry:

nu este cam mare cerinta 800 MHz?

Merge si la cerinte mai mici. Nu am pust cerinte absolut minime. Am pus niste cernite cat de cat recomandate

bai frate…inca ma gandesc daca sa mai vin la concurs sau nu:)…sunt doar un pusti care a terminat clasa a 9a…nu stiu nimic altceva decat flash si html … si … putin c++…foarte putin. Asa am spus si la judet…totusi am luat locul 1 :smiley::D:D:D:D Legaturi chimice rulz =))

Icekid

bai frate.......inca ma gandesc daca sa mai vin la concurs sau nu:)...sunt doar un pusti care a terminat clasa a 9a...nu stiu nimic altceva decat flash si html ... si ... putin c++...foarte putin. Asa am spus si la judet....totusi am luat locul 1 :smiley::D:D:D:D Legaturi chimice rulz =))


No offesne, dar esti cel mai mare prost daca nu vii :stuck_out_tongue:. Este primul an de Galaciuc si pentru mine, dar din ce se scrie aici imi dau seama ca e cel mai tare concurs si o tabara super misto. Plus schimbul de experienta etc etc...

Stie sa faca captura de ecran corecta chiar si cand folosesti overlays?! (cand te uiti la un film de exemplu)

Sau ce se intampla cand ai mai mult de un display?! (monitor+monitor sau monitor+tv sau… mai rar… monitor+monitor+tv)