Never give up - Multimedia - Timiș - Lucrari 2024 Nationala

Informatii generale

Descriere

Cu toții ne-am confruntat în viață cel puțin o dată cu un moment în care am dat tot ce am avut mai bun din noi și tot am pierdut. Este o experiență descurajantă și poate părea că eforturile noastre nu au contat deloc. Însă, persoanele cu adevărat puternice se ridică și o iau de la capăt cu și mai multă perseverență, reușind în cele din urmă să-și atingă scopurile. Această descriere detaliază povestea mea personală din cariera de kickboxing, evidențiind momentele de înfrângere și triumf.

În acest videoclip am prezentat cariera mea de kickboxing pe scurt. Am inclus o filmare de la un meci în care am pierdut, pentru a crea un moment dramatic. Deși în realitate meciul a fost strâns și nu a fost o înfrângere copleșitoare, am selectat secvențe care sugerează superioritatea oponentului. Am intenționat să subliniez dificultățile și provocările pe care le-am întâmpinat.

Secvența aleasă din meciul pierdut servește ca un punct de cotitură în povestea videoclipului. Deși pierderea nu a fost semnificativă din punct de vedere sportiv, am vrut să accentuez ideea că uneori percepția înfrângerii este mai importantă decât realitatea ei. Această percepție poate influența motivația și determinarea cuiva, aspecte esențiale în cariera unui sportiv.

După prezentarea înfrângerii, videoclipul ilustrează o perioadă de declin al protagonistului. Această secțiune reflectă momentele de descurajare prin care am trecut. Totuși, adevărata putere a unui sportiv se vede în capacitatea de a se ridica după astfel de momente. În continuare, am prezentat revenirea mea în forță, la final având finalul fericit pe care ni-l dorim cu toții, simbolizând atingerea scopurilor și depășirea obstacolelor.

Mărturisesc că și eu am avut nu unul, ci mai multe momente de genul acesta în cariera mea, pe care le-am depășit. Aceste momentem-au întărit și m-au format ca sportiv. Fiecare înfrângere a fost o lecție, fiecare obstacol o oportunitate de creștere. Acum, sunt mai puternic ca niciodată și privesc înapoi la acele momente cu recunoștință pentru tot ce m-au învățat.

Fiecare înfrângere a adus cu sine lecții valoroase. Am învățat să îmi analizez greșelile, să îmi îmbunătățesc tehnicile și să îmi mențin motivația chiar și în momentele dificile. Aceste lecții nu doar că m-au ajutat să devin un kickboxer mai bun, dar m-au format și ca persoană.

Părerea mea este că videoclipul are un potențial și mai mare decât ce am reușit eu să realizez. Problema principală a fost materialul disponibil. Nu am avut destule filmulețe de la meciurile și antrenamentele mele. În plus, majoritatea filmulețelor disponibile au fost filmate în format portret, ceea ce a dezavantajat mult calitatea videoclipului.

Lipsa materialului video adecvat a fost o provocar. Videoclipurile filmate în format portret au redus din impactul vizual și au limitat posibilitățile de editare. Cu toate acestea, am încercat să compensez prin editarea creativă și selectarea celor mai relevante secvențe disponibile.

Videoclipul a fost realizat în cadrul competiției InfoEducație, ediția 2024, pentru etapa județeană, la secțiunea Multimedia.

Tehnologii

Am folosit un iPhone11 pentru a inregistra si laptopul personal si programul Adobe Premiere Pro 2024 pentru editarea materialului.

Cerinte sistem

Conexiune internet
Cablu HDMI pentru a ma conecta la video-proiector.

Realizatori

Petrica Zahapschi

  • Scoala: Liceul Jean Louis Calderon
  • Clasa: 11
  • Judet: Timiș
  • Oras: Becicherecu Mic

Screenshots