Nouryoku Shiken - Soft Utilitar - Hunedoara - 2012 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft Utilitar
  • Judetul: Hunedoara

Descriere

Nouryoku Shiken este un soft special dezvoltat pentru testarea cunostiintelor persoanelor din aproape orice domeniu. Acesta poate fi folosit atat in scoli, cat si in cadrul firmelor.
Nouryoku Shiken da posibilitatea profesorilor/sefilor de firma sa creeze teste grila cu 4 variante de raspuns pentru a-si testa elevii/angajatii, dupa care programul creeaza automat niste statistici bazate pe rezultatele acestora si poate memora totul intr-o colectie speciala impartita pe domenii de lucru, grupuri, teste si data in care a fost sustinut testul.
Pentru o mai buna protectie a datelor pe timpul transferului de date intre server si clienti, acestea sunt toate cryptate.

Tehnologii

C#, MS SQL Server

Cerinte sistem

50 MB pe HDD
100 MB RAM
Procesor ~1 GHz sau mai mare

Realizatori

Codoban Claudiu

  • Scoala: Colegiul National “Decebal” Deva
  • Clasa: a 11-a
  • Judet: Hunedoara

ScreenshotsAm uitat sa mentionez: de preferat ar fi sa am la dispozitie 2 calculatoare, iar sistemul de operare sa fie o varianta de windows de la XP in sus, cel mai bine ar merge windows 7.

Ummm… de ce aplicația nu are interfața uniformizată? Adică în primul screenshot era una albastră, pe când celelalte 2 sunt cu negru.

timotei21

Ummm... de ce aplicația nu are interfața uniformizată? Adică în primul screenshot era una albastră, pe când celelalte 2 sunt cu negru.Din ce am inteles eu primul screenshot este interfata de "admin", din care se vad toti cei conectati la teste si in ce stadiu sunt, iar interfata neagra este pentru elev atunci cand face un test.

Buna,

In legatura cu interfata, Cristy are dreptate. Aplicatia mea este formata de fapt din 2 programe (2 executabile). Un CLIENT si un SERVER, fiecare cu utilitatile sale. Aceste doua programe au interfete diferite.
Mai multe detalii legate de interfata voi spune in momentul prezentarii.

No offense, dar eu zic că ai putea interschimba interfața. Cel puțin partea de client arată groaznic.