Nu pot participa personal

desi m-am calificat bine la etapa nationala … gratie bursei in franta pe care am primit-o nu pot veni la galaciuc… exista o posibilitate ca programul sa fie totusi evaluat si apreciat?.. fac un PPS, ceva ce-l las in urma, las si programul cu lucruri importante din surse, tot ce trebuie…

Cristian George Strat (wickedman)

Am doua sfaturi pentru participantii la InfoEducatie:
1. Prezentarea este la fel de importanta ca lucrarea in sine.


Cum vei face o impresie buna daca nu esti prezent ?
Cum vei putea raspunde la intrebari daca publicul are asa ceva?

Pana acum asa ceva nu s-a intamplat. Ai putea sa trimiti un prieten in locul tau care sa prezinte... dar ar fi cam aceeasi chestie fiindca el nu a lucrat la proiect.

fac un FAQ si las sursele… ideile principale le cuprind in PPS… ar fi pacat sa nu participe softul… as fi chiar dezamagit…

Lucrarea trebuie prezentata de cineva pentru ca se vor pune intrebari - atat din juriu cat si de la participanti.Daca o dai cuiva sa o prezinte, ai grija sa stie tot ce misca acolo :smile:

Mai demult am prezentat eu lucrarea unui prieten care a renuntat sa mai vina la Galaciuc in ultimul moment. Lucrarea (sw utilitar) era un editor 3D foarte capabil si stufos despre care nu stiam mai nimic si … a iesit un dezastru. :flushed:

Nu am nimic personal cu DeX sau cu proiectul sau dar mie mi se pare normal ca odata ce nu poate prezenta personal proiectul sa se retraga din concurs si o eventuala prezentare a proiectului de catre o altcineva sa se faca in afara concursului. Spun asta pentru ca nu se puncteaza numai proiectul ci si prestatia concurentului in fata comisiei; nu vreau sa fiu ironic dar … ce te faci daca intri in open ? :laughing:

mda… ma cac… asta e :smile:

DeX

ar fi pacat sa nu participe softul... as fi chiar dezamagit...


De ce?

ca vroiam sa vad cum e punctat… si cam cum e apreciat… evident

DeX

ca vroiam sa vad cum e punctat.. si cam cum e apreciat... evidentCateva aprecieri si exemple de intrebari pe care le-ai fi primit in cazul in care puteai participa pentru a prezenta aplicatia:

- interfata neintuitiva, confuza
- nu suporta alternate data streams (mare dezavantaj)
- daca cineva vede interfata, ar spune ca poti face numai encode la fisiere, nu si decode. Algoritmul de criptare e un XOR mai chinuit.
- romgleza

In continuare citez din documentatie:

“External Copy Mode (F11)” [..] realizeaza o copiere cu buffer mic bazandu-se pe tehnologia Streamurilor, astfel obtinand viteze foarte mari in copieri externe[/quote:14eh1xob]

Poti explica ce inseamna "tehnologia Streamurilor"? Are cumva legatura cu THandleStream, TFileStream sau TtntFileStream?

Modul intern (cel implicit) este optimizat pentru a copia intern (de si pe acelasi hard) si foloseste un algoritm care se bazeaza pe functii de citire/scriere pe biti la nivel jos (low-level).


Care sunt acele "functii de citire/scriere pe biti la nivel jos (low-level)"? Au vreo legatura cu ReadFile si WriteFile apelate de componentele high-level Delphi prin care lucrezi cu fisierele?

[quote:14eh1xob][..] motorul de cautare al programului [..] Am folosit un algoritm propriu de cautare pe hard-disk, care s-a dovedit a fi printre cele mai eficiente.


Poti sa descrii algoritmul propriu de cautare pe hard-disk? Exista vreo legatura cu TSearchRec? Poti enumera cativa algoritmi eficienti de cautare pe hard-disk?

P.S. cine e alinush?

:laughing:

la prezentare vor fi intrebari de-astea incuietoare ? :confused:

Astfel de intrebari “incuietoare” sunt normale oricarui concurs de genul aceste. Insa daca esti stapan pe situatie si pe proiect, raspunsurile la astfel de intrabari iti pot aduce beneficii la puntaj :wink:

:smile:)