Objective - Soft Utilitar - Neamt - 2014 Online

Informatii generale

  • Categorie: Soft Utilitar
  • Judetul: Neamt

Descriere

Objective este un joc Java de divertisment, care devine din ce în ce mai provocator. Jocul are următoarele cinci state-uri: state-ul intro, state-ul de meniu principal, state-ul de meniu pentru selectarea nivelului, state-ul de descriere a stagiului, state-ul de joc. Există 7 nivele și fiecare nivel are 4 stagii. Fiecare nivel gravitează în jurul unei teme diferite.
Scopul jocului este de a împinge bula cu ajutorul cursorului până când bula ajunge în obiectiv. A introduce bula în obiectiv poate deveni complicat, deoarece sunt multe obstacole împrejur. Există un număr limitat de împingeri disponibile și numărul de împingeri rămase atunci când bula atinge obiectivul este adăugat la scorul respectivului nivel. Scorul unui nivel reprezintă numărul de vieți care i-au rămas jucătorului.
Un nivel este câștigat prin completarea tuturor celor 4 stagii ale sale. În cazul în care un nivel este câștigat atunci scorul acelui nivel poate deveni un highscore al respectivului nivel. În funcție de highscore-ul unui nivel, până la 3 stele pot fi deblocate. Jocul se termină când toate cele 3 stele sunt deblocate pentru toate cele 7 nivele.

Tehnologii

Java

Cerinte sistem

JRE Version 1.0.0

Realizatori

Predoaia Ionut - Daniel

  • Scoala: Colegiul National “Stefan cel Mare”, Targu Neamt
  • Clasa: a 12-a
  • Judet: Neamt

Ganga Ecaterina

  • Scoala: Colegiul National “Stefan cel Mare”, Targu Neamt
  • Clasa: a 12-a
  • Judet: Neamt

ScreenshotsCare este legatura dintre aplicatia voastra si sectiunea la care sunteti inscrisi ?

ariciul

Care este legatura dintre aplicatia voastra si sectiunea la care sunteti inscrisi ?Criteriile de la Software Utilitar sunt mai avantajoase pentru acest tip de proiect decât la celălalte secțiuni.

Pentru moment în cadrul concursului nu există o secțiune dedicată jocurilor. Din acest motiv în ultimii ani participanții care au dezvoltat jocuri au fost jurizați în cadrul secțiunii de Software Utilitar.

Cred ca asemanarea dintre jocul ”vostru” si Pulse (joc java cu surse free) este pur intamplatoare…
Un mic video puteti gasi aici: https://www.youtube.com/watch?v=QXz7kMgAGRI