One More Zombie - Multimedia - Galați - Lucrari 2022 Online

Informatii generale

Descriere

“One More Zombie” este un remix realizat de către Kill_mR_DJ MASHUP, alcătuit din două melodii: “One More Light”, melodie compusă de Linkin Park si “Zombie”, melodie compusă de The Cranberries.

“One More Light” este una dintre melodiile ultimui album, care poartă acelasi nume, lansat de către trupa americană Linkin Park. Mike Shinoda, vocalistul principal la momentul actual, este cel care a compus melodia în urma pierderii unui prieten drag. Din acest motiv, aceasta poate fi dedicată atât pentru prieteni, cât și pentru membrii familiei sau persoana iubită. Din pacate, aceasta a avut un impact puternic atât pentru trupă, cât și pentru fani, când pe data de 20 iulie 2017, Chester Bennington, vocalistul trupei Linkin Park, a decis să-și ia zilele.

“Zombie”, a doua melodie din acest remix, compusă de către solista trupei The Cranberries, Dolores O’Riordan, a apărut în albumul “No Need to Argue”, lansat pe data de 3 octombrie 1994. În aceasta melodie, este vorba despre A.R.I (Armata Republicană Irlandeză), un grup militar care a hotărât să îndepărteze trupele britanice din Irlanda de Nord. Solista Dolores O’Riordan a susținut că „Zombie” vorbește despre „lupta irlandeză pentru independență care pare să dureze pentru totdeauna”. Versurile spun chiar: „Is the same old theme/Since 1916”. Melodia a fost compusă ca un răspuns la adresa responsabililor pentru uciderea celor doi copii, Johnathan Ball, în vârstă de 3 ani si Tim Parry, în vârstă de 12 ani.

Prin acest remix, am incercat sa evidentiam lucrurile pe care multi le uitam. Din prima melodie, de exemplu, uitam să ne petrecem timpul alături de persoanele dragi nouă, care, când ne așteptăm cel mai puțin, dispar din viața noatră într-o secundă, pentru totdeauna. Din a doua melodie, deși videoclipul nu are legatură cu evenimentele despre care autorul povestește cu atâta durere, aceasta a fost adaptată dupa evenimentele din zilele noastre, cel mai cunoscut și actual fiind cel dintre Ucraina si Rusia ( la momentul realizării animației, conflictul se ajunsese abia la amenințări, scenariul practic fiind altul decat cel actual ) . Atât oamenii de rând, cât și conducătorii lor uită sau par să nu le pese că o decizie similară din trecut, luată în prezent, ar putea să ducă la o tragedie, putem să ne gandim chiar la masacre. Din punctul nostru de vedere, evenimentele istorice, care au marcat omenirea, nu ar trebui uitate și chiar privite ca pe o lecție pentru un viitor mai bun.

Tehnologii

Programe utilizate:

 • Animație : Source Filmmaker
  -Editare Video : Sony Vegas 14
  -Editare Audio : Audacity
  -Editare Imagini : paint.net
  -Modificare Texturi: VTFEdit

Cerinte sistem

Un Video Player care să citească fișierul .mp4 si 539 de MB.

Realizatori

Andrei Zota

 • Scoala: Colegiul Economic “Virgil Madgearu” Galați
 • Clasa: 11
 • Judet: Galați
 • Oras: Galați

Diana Maria Manole

 • Scoala: Liceul Economic Virgil Madgearu Galati
 • Clasa: 11
 • Judet: Galați
 • Oras: Galati

Screenshots