Online Visual PHP IDE - Web - Botosani - 2010 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Botosani

Descriere

Online Visual PHP IDE este o platforma web de tipul WYSIWYG ce incearca imbunatatirea si simplificarea productivitatii programatorilor din domeniul web. Aplicatia vine in ajutorul web developerilor cu un sistem organizat in format MVC (intreaga aplicatie se invarte in spatele unui framework dezvoltat in format MVC) si bazat pe interfata ce ofera dezvoltatorului o plaja de obiecte, denumite controloare, care indeplinesc diverse functii. Intreaga aplicatie va putea fi creata folosind mouse-ul si scriind foarte putine linii de cod.

Tehnologii

PHP, MySQL, Javascript, jQuery, HTML, CSS,

Cerinte sistem

Browser actualizat, de preferat Chrome/Opera/Mozilla Firefox + server Apache + MySQL (de preferat EasyPHP sau WAMP)

Realizatori

Avădănei Andrei

  • Scoala: Colegiul National Mihai Eminescu, Botoşani
  • Clasa: 10
  • Judet: Botosani

ScreenshotsHi,

Mor de curiozitate sa incerc programul asta. Pare foarte tare.
Interfata e codata cu un toolkit gen GWT sau e de la zero facuta?

Adi

Genial! Felicitari!

Programatorul poate sa ruleze script-urile create pe partea de server? Dispune de unelte de debugging, project management, subversioning?

In orice caz, sunt mandru ca unul din cele mai interesante proiecte de la Infoeducatie de anul acesta vine din Botosani.

Salut baieti si multumesc pentru aprecieri.

@Zweistein Cu siguranta vei avea ocazia in tabara. Oricand stau la dispozitie, si chiar mi-ar place sa obtin un feedback constructiv. Interfata e codata de la zero. Ca tehnologii, asa cum am specificat, am folosit HTML, CSS 3 si jQuery pentru efecte.
@salieri Legat de intrebarea ta, subversioning-ul si debuggingul nu sunt suportate. Desi am inceput sa lucrez la debugger(va include - monitorizare, break, watch samd), nu cred ca va fi suficient de bine finalizat pana in tabara ca sa-l pot arata.

Cum ma plimbam pe net, am dat de asta :smile: http://speckyboy.specky.netdna-cdn.com/ … tor_01.jpg “vag” asemanator nu? Se numeste coderun si il gasesti pe coderun.com (misto ca doar acuma :smile: am vazut)

Corect, se cheama CodeRun si e pentru C#. Alte intrebari? :smile:

PS : Analizeaza si ceva mai mult de o poza cand ciripesti. :smiley:

Vezi ca merge si PHP.
Probabil te-ai inspirat la interfata, restul stim sigur ca e al tau.

Oricum n-are rost sa raspunzi asa violent.
Bogdan

Defapt interfata e inspirata de la Visual Studio, cu iconitele (resurse) preluate dintr-un IDE open source pentru C# + jQuery UI theme. Nu am raspuns violent, imi cer scuze daca a sunat asa. :smiley:

… doar ziceam Andrei …

Scuze, scuze! :smiley: