OPEN la soft

Oamenilor, chiar sunt curios… anul asta ce o sa mai bage la open la soft… evident, evident, e supriza! Totusi… as fi curios ce parere aveti? Ce estimari faceti?Aici ar putea aparea efectul ala: “Observarea unui proces influenteaza desfasurarea lui” … in sensul ca insasi tema de open ar putea varia (intr-un mod nelinear, haotic, subtil, inobservabil si imprevizil) de estimarile pe care le facem noi.Eu chiar n-am nici o idee. Voi aveti? :laughing:

Daca o sa fie la fel de interesanta ca anu trecut cu mini-cs o sa fie tare… vad ca se strange concurenta si la soft si la web debia astept batalia finala :smiley: din toate punctele de vede !

Daca as putea alege ca tema pentru open-ul la soft tot ceva care poate sa fie testat interactiv adica ori impotriva calculatorului ori unu impotriva altuia ori un stress test sau ceva de genu in fine ceva foarte interesant si dar si destul de greu de mesterit in 2 zile :smile: !

imi amintesc ca stateam anu trecut pe balcon, langa sala in care s-a tinut openul… inainte sa inceapa… si unul din fratii hobeanu avea subiectele de open in mana… noi nu le vazuseram… si zice el ceva gen “va dau un indiciu… pasii de timp sunt discreti”… eh, pornind de la aceeasi idee, ma gandeam cum ar fi sa dea o problema de control in timp real al unui simulator facut de ei: de ex, pilot automat pentru un simulator de zbor… Something like that would be cool.

Tre’ sa recunoshti Bogdan ca deshi multzi dintre concurentzi au fost nemultzumitzi cu tema de anul trecut … open-ul a fost foarte reusit si foarte palpitant. La un moment dat lumea nu mai era interesata atat de mult de premiere cat era de battle ! :smile:

Mie mi-a placut atat de mult tema … la web a fost interesanta dar nu foarte palpitanta … anu asta sa fie la amandoua la fel de “palpitanta”

inca mai pot auzi zgomotul facut de lume la primul “schimb de focuri” si la primul kill :smile:

Da, omule, chiar…ce adrenalina! Parca era meci de fotbal…