OPen

Inteleg ca la pagini web e concursul open. Bun intrebarea mea e in ce vom face paginile web. Ce soft pt grafica, scripting etc???Putem aduce si noi software?

Anu trecut se folosea ceva gen Photoshop 6 si Dreamweaver nu stiu care.Poti sa-ti aduci de acasa softuri, dar sa le imparti si cu ceilalti si sa iei in calcul ca <virgula> calculatoarele pe care vei lucra s-ar putea sa nu fie asa de performante. Anul trecut s-a lucrat pe niste laptopuri P2.

iupiiii… trebuie sa ard niste cd-uri…

Jay-C

Anul trecut s-a lucrat pe niste laptopuri P2.


Anul acesta cica se lucru pe IBM Netvista cu proc P4 dinalea negre de la minister.

sunt groaznice si alea, dar deh…

BlackKiss
Jay-C

Anul trecut s-a lucrat pe niste laptopuri P2.


Anul acesta cica se lucru pe IBM Netvista cu proc P4 dinalea negre de la minister.

Se prezinta pe alea, nu se lucreaza neaparat. Totusi poate ma insel.

oki, in cazul asta eu acuc Dreamweaver 4, Ulead PhotoImpact 6, pentru ca XL sucks, Zend Development Environment si eu zic ca imi ajunge.Internet vom avea pentru a consulta un manual de php in anumite cazuri?

Internet este din cate stiu dar nu cred ca vei avea voie sa-l folosesti. Manual PHP poate fi downloadat in format Windows HELP si sa-l pui pe cd, dar nu stiu daca vei avea voie sa-l folosesti ( ar fi corect sa da, ca la orice concurs de programare ).

pai si eu zic ca ar trebui sa ai voie sa-l folosesti, adica php are 5000 de functii fiecare cu sintaxa ei, eu le stiu pe cale de care ma avut nevoie, insa o consultanta ar fo totusi buna sa pui bine ordinea parametrilor.vivi???

Sunteti atat de increzatori ca veti face parte din primele 5 echipe?Va puteti aduce resurse de acasa si le puteti folosi daca juriul va fi de acord si daca le puneti si la dispozitia celorlalti. Este valabil si pentru documentatie.

ok vivi, thanksnu o lua asa mha, vrem sa fim pregatiti pt orice, si daca vom face … nu vreau sa fug pana acasa dupa software, si nu vreau sa pierd vremea acomodandu-ma cu nush ce soft de grafica. si daca nu ajung in primele 5 echipe asta este … macar am fost pregatit.

vivi, eu cred ca jay_c si mega_bytu au sanse f mari sa intre la open…